Isnin, 7 Mei 2012

Home » » .:: Terima Kaseh Nuffnang...! ::.

.:: Terima Kaseh Nuffnang...! ::.








Kalau minggu lepas, dalam  ENTRY INI 
Aku ada ngadu-ngadu manja pasal Buffered Earnings ( BE ) kan..?

Dan sekarang melekat satu BE di teratak aku ni.
Alhamdulillah...Rezeki bulan Mei.
Terima kaseh Nuffnang .

Aku ikut setiap tips dan nasihat yang di berikan daripada rakan rakan blogger.
Betul kata pemilik Blog Welcome To My Life ,
Bab BE ni kena banyak sabar.

Atas berkat kerja keras dan kesabaran aku,
Alhamdullillah, dapat satu BE.

Kalian nak tips..?
Boleh terjah ENTRY di blog Welcome To My Life.
Sifu Arelan bermurah hati menyediakan tips untuk kita semua.

Tapi bila dah ikut setiap step yang ada dalam tips,
Tidaklah pihak Nuffnang terus bagi BE.

Kalau tak aktif, susah sikitlah kot.
Jadi, kesabaran amat di perlukan.

Apa-apapun, terima kaseh Nuffnang,
Kalau boleh nak Buffered Earnings lagi...!
Hehehehehe.


Kata Hati : Terima Kaseh Nuffnang.....!

.

51 ulasan:

Izni Hafiz Abdul Rashid berkata...

Thanks for sharing...

BERT berkata...

sonok kan dapat BE.. lebih banyak dari biasa hehe

Masz Sidek berkata...

tahniah nur... rezeki2... :)

Uchi kay-f @hmad berkata...

nuff? emm skrg teda peduli ku sama itu nuff..lalalala..

9n0L4 berkata...

wawawa. seriesly sangat jeles. ;)

Mieya Atiera berkata...

Wahhh, bestnya. BE Mieya yg sedang running sekarang nie tinggal satu je. T.T

@ deqla manjew berkata...

wahh... nnti da byk boleh la blanje deqla! hihi

Nyamuk Terbang berkata...

wah dpt BE

ecadwinkyasha berkata...

tahniah2x... :)
nanti ble cashout :)

are_lin@yu berkata...

wahh beznya cik nur..ayu tak pernah dapat be lg.huhu

Vanessa berkata...

Jauh lagi perjalanan blog lea tu,hehe

lelamaisara berkata...

Tahniah Nur..seronok la tue...hehehhe...:)

Solehah Shamsuddin berkata...

woahh jeles oh.nak BE jgk. :(

Chic Na berkata...

wahh bestnye dpt BE. maknanya kena rajin blogging la ek? :)

~Sweet Honesty~ berkata...

eee..xpenah lgi dapat BE ne segalaaa...jeles taww..

Yumida berkata...

yeah...sama2 kita usahakan bisnes kita ni kan..hihi..jom mengaktifkan BE

Zaza Ridzlan berkata...

waaa...tahniah cik nur =)

Masha Meisters berkata...

Cik Nur...
alahai...maap ler...Masha ni buta blogger lg..hehe
xpahamla BE 2 hape bende...huhuhu

Wafa Irdina berkata...

wahhh
untungny ad nuffnang...
:D

Yuyu Ashari berkata...

bestnye dapat BE, yuyu x pnah dapat pon lg. huhuk.

Kamsiah berkata...

Alhamdulillah...rezeki,kan...

Cik Aini Lavender's berkata...

wah...ciknur dh dpt lah..jeles2 =p
nti nk jgk lah ikut nsihat sifu alan kita tu,aritu just baca2 ja tp x ikut pun :)

Aine Ainun berkata...

wah...tahniah...
rezeki tu Nur=)))

Deru Ombak berkata...

Assalamualaikum Cik Nur,

Maaf lama tak singgah. Anty kurang faham apa dia BE. Kalau itu adalah rezki Nur, Alhamdulillah, syukur.. :)

yana halim berkata...

kalau buat entry pasal BE mesti ramai dtg komen. Nape ha? persoalan jugak nih... :p

Cik Nur berkata...

@BERT A'ah..nur baru tahu, kalau dulu buat tak tahu je..bila dh tahu kelebihannya, seronok.. :)

Cik Nur berkata...

@Masz Sidek tQ mas.. :)

Cik Nur berkata...

@Uchi kay-f @hmad hahaha..tapi Nur peduli.. :)

Cik Nur berkata...

@9n0L4 sabar, lepas ni rezeki akak lak.. :)

Cik Nur berkata...

@Mieya Atiera xpe mieya, kerja kuat lagi, insyaALLAH dapat lagi.. :)

Cik Nur berkata...

@@ deqla manjew hehehe..belum cukup nak cash out lagi..tu yg sedih tu..

Cik Nur berkata...

@ecadwinkyasha terima kaseh, lambat lagi nk cashout..huhuh

Cik Nur berkata...

@are_lin@yu sabar, lepas ni mana tahu rezeki ayu.. :)

Cik Nur berkata...

@lelamaisara hehehe..seronok jugak.. :)

Cik Nur berkata...

@Solehah Shamsuddin insyaALLAH , lepas ni rezeki solehah pula.. :)

Cik Nur berkata...

@Chic Na yup..kena rajin.. :)

Cik Nur berkata...

@~Sweet Honesty~ InsyaALLAh lepas ni turn sweety lak.. :)

Cik Nur berkata...

@Yumida jom2.. :)

Cik Nur berkata...

@Zaza Ridzlan sama kaseh zaza.. :)

Cik Nur berkata...

@Masha Meisters mula2 dulu nur pun buta gak bab menda2 ni, tapi cari info kat google, fahamlah sikit..hihihi

Cik Nur berkata...

@Yuyu Ashari insyaALLAh lepas ni rezeki Yuyu.. :)

Cik Nur berkata...

@Kamsiah Alhamdulillah.. :)

Cik Nur berkata...

@Cik Aini Lavender's lepas ni kena ikutlah, jgn malas2...hihihi

Cik Nur berkata...

@Aine Ainun Terima kaseh akak.... :)

Cik Nur berkata...

@Deru Ombak Terima kaseh anty.. :)

Cik Nur berkata...

@yana halim err... boleh dapatkan tips kot..hihihi

Arina Shamsul berkata...

alhamdulillah...tahniah dik :)

aReLaN berkata...

tahniah la ye.dah dapat BE tu,kena la maintain & up trafik biar tinggi.lagi la banyak dapat nanti.saya pon dapat BE lagi bulan ni.huhuhuh

Mummy Adriana berkata...

Congrats :)

M@W@R Q@SeH berkata...

Nur..nnt blje akak..hehee
akak singgah jp ni...

QasehnyaRania berkata...

tahniah ciknur..
thanks 4 sharing juga.. ;)