Selasa, 29 Mei 2012

Apa khabar semua. Rasa macam lama dah tak update blog.
Sekarang ni keadaan memang super duper sibuk. Masa amat mencemburui aku.
Buat kerja dah macam pencuri bersiri. Terkejar-kejar dan hasilnya super duper fenat gilerr...!
Jadi taknak biarkan blog ditinggalkan sepi bersawang, aku pun update je lah guna handphone cap ayam ni.
Cuma persoalannya di sini, ada ke yang rindu aku? Hahahaha...!

Kata Hati : Jika keadaan kembali stabil, insyaALLAH aku terjah blog kalian ye...!

35 ulasan:

Yana Libra berkata...

busy betul cik nur ye~~

xpe, setelkan apa yg penting dulu, dah free lawat2lah kitorang ye..huhu~ :p

Masz Sidek berkata...

insya-Allah... bila dah ada masa terluang nanti... nur terjah lah puas2... ;)

Dieyna berkata...

adalah lalink baca entri akak tau...

Ayuni berkata...

yes, sis nur selalu tegur sye....

Nyue berkata...

Nyue winduu dengan Cik Nur....hehehe...jgn lupa kita taw :))

@ deqla manjew berkata...

saya rindu!!!! (smbil angkat kening) :p

Cik Aini Lavender's berkata...

of coz la ada yg rindu ciknur...ai pun rindu jgk (^___^)

~Sweet Honesty~ berkata...

apalaaa..yg disebokkan cik nur tu yeaaa.. seriussss nk tauuu..huhuhu

Cik sweety yg rindu cik nur..(^_^)

aku HaniAsyira berkata...

ofcourse rindu cik nur.. muahhhhh.. =)

are_lin@yu berkata...

nur update guna nset camna ya?ayu wat xlh nk tlis entry pn.huhu

ecadwinkyasha berkata...

blogger tegar ne....update je.hahaha.

nnti ajar eca cmna guna phone tuk update...eca da try tp xdpt :(

Arina Shamsul berkata...

ofkos i miss u dik..:).

mmg sibuk sgt la tu kan?tengok entri pun dah lupa buh tajuk..ngeeee..

Chic Na berkata...

kalau tak rindu takdela dtg bisik2 kat sini selalu. hehe.. takpe nur, buat sehabis baik. (cam tema pengakap gitu). :)

Si Matatajam berkata...

M sentiasa rindu ahli GSF...

Deru Ombak berkata...

salam Nur..
banyak keje eh? anty pun tenggelam timbul berblog... ni pun sempat2kan jugak mana yang sempat.. hehe

Pka Rahim berkata...

tula.. da jarang je tgk cik nur :)

Masha Meisters berkata...

super duper!!! hihi...
xpe2...terjah Cik Nur dulu...
smoga segala pekerjaan berjalan b=dengan lancar ^_^

dyabunga berkata...

rindu sama cik nur..:D

etuza berkata...

kekadang time nak updated terhad, tak apa ada masa updated ya

akmal berkata...

jom terjah..haha

izan mama mia berkata...

tarik nafas dalam2 nur............tahan....hembus.....fuhhhhh...tarik lagi.....tahan...tahan lagi....

lelamaisara berkata...

tak ape la nur ..pelan2 kayuh..hehehe

Mieya Atiera berkata...

Patutlah dah lama Cik Nur tak bertandang ke blog Mieya.

Dak Fisha berkata...

takpe fisha paham :)

pinkcolour82 berkata...

CIKMALA RINDU AWAK...heheheheh

Miss BaNu berkata...

hehehe..mestilahhh rindu ngan Cik Nur..x best buat entry kalau cik nur takde hehe ceewahhh..tpi xpe siapkan dulu kerja2 yg penting sbb tuh yg utama..

etuza berkata...

hi cik nur sunyi ja...saya dengar berita di radio, pasal rokok.

::CIK LYNN:: berkata...

ciannya kat nur...=)

akuamir berkata...

waaaa,,, dah maju update pakai phone cap ayam.... XD

mzhany berkata...

xper, xper..setelkan dulu apa yg lebih penting...

wan nurul hezrina berkata...

takper wat perlahan2..kami setia menunggu=)

Arina Shamsul berkata...

pelan2 buat kerja ye dik :)..

take care..

miss u dear..huhuhu

Yumida berkata...

haaaaaaaa...apakah?
wedding erk? lama la menyepi..mmg rinduuuuuuuuuuuu

9n0L4 berkata...

mesti lah rindu. cik nur tak timbul² di blog. hehe. ;)

Solehah Shamsuddin berkata...

its ok cik nur.lgpn cik nur mmg sll bw blog org.klu cik nur bz,kami sentiasa akan lawat blog cik nur. :)