Isnin, 21 Januari 2013

Home » , , » Khabar Dari Big Boss GSF

Khabar Dari Big Boss GSF





Sebelum tu, Mama Arina kirim salam rindu buat semua ya....!

Khas buat Family GSF, ini adalah pesanan dari Pengasas GSF. Mana yang bukan GSF pun jika kalian kenal Pemilik Blog Bunga Hati Mama ni, Harap entry ini terjawab kemana hilangnya Big Boss kami tu<--Ayat bikin konterabesi...Hahaha..!

Mesej ni diatas aku terima semalam, hari ni baru sempat sampaikan buat semua. Maaf atas kelewatan. Sila hayati mesej tu pelahan-lahan ye. Sekiranya sudah baca dan hayati, harap mesej tersebut jelas apa yang Big Boss sampaikan.

Jadinya buat masa sekarang ni, Big Boss tak dapat mengudarakan dirilah, sebab tak ada liputan untuk line P1 Max di Sabah.

Dan untuk Kak CiM, Big Boss mohon maaf sangat. Kata Boss, nanti dia pos baju tu ye. Dan Mama mohon maaf sebab tak dapat jumpa Kak CiM.

Dan pada Family GSF yang lain, Big Boss sampaikan salam rindu buat kalian semua..! 

Yang pasti, kita pun Rindu 150,000,00 kali dekat Boss kannnn...!


Kata Hati : Terungkai segala misteri...heeeee... :)
.

36 ulasan:

lelamaisara berkata...

mama...rindu sama kamu bah....rindu serindunye..:)

are_lin@yu berkata...

pttlah mama tak reply wassap..hihi..rindu sama mama lorh..huhuhu

lelamaisara berkata...

sudah bawak ke klinik dah Nur..tadi pagi bawak..:)

izan mama mia berkata...

okes berita faham...tq

Cinta Misteri berkata...

haaa.....alaaaaa tkde rezeki kali ni. susah2 je nk pos. means mama dah trus menetap kat sabah ke?

tapi......kenapa mama kirim SALAH rindu?

Cinta Misteri berkata...

nur...habaq kan kt mama, klau akn balik jb semula tkyh laa susah2 pos baju tu.

BERT berkata...

aiseh bukan boss saya plak hihi

Mrs Velentine berkata...

mama di Sabah..bah jum jumpa..hehhee

Nyue berkata...

Rindu jugak kat bog bos..umuahhhhhhh

YaYaNsMuM a.k.a YM berkata...

Wahh..GSF skrg makin gempak...:)

Deqla manjew berkata...

uwaaaaa... tetibe rasa nk nges baca pesanan big boss ni... hukhuk.. rindunyee kat mama...!!! sobss... tu la ada gak terpikir psl baju kak niena tu..sbb mama dah blk sbh so terpksa pos la jugak eh.. kecian depa x dpt jmpa lagi.. uwaaaaa... sobss.. sambung nanges.. T_T

wan nurul hezrina abd halim berkata...

ooo mcm2 rupanya.waalaikumsalam.mama arina kena pindah lagi ker nur?rasa mcm barujer pindah

Arina Shamsul berkata...

saya kembali dik :) terima kasih msg ni dik :)

Deq's Qienz berkata...

mak oiii pesanan dia..sob..sobb..windu gan mama jugaa...

Yumida Huda berkata...

mama oh mama....xpe...kami memahami..line tenet kat sini pun sllu sangkut2...sabar menempuh fasa tanpa internet ye sis....

miss u too nur..hehe

nanieybarnieylurviey berkata...

Wahhh ada je misteri kan. Dri chic na dr big boss.. Semua busy2 :) hehe

Ummi Iman berkata...

Mmg 'menghilang' kalau tiada line ;)

LYAfrina berkata...

moga smua urusan mama arina dipermudahkan

Encik H berkata...

erks..utk GSF jer ea..:(

Yana Libra berkata...

hehe..patut menyepi je~~~

Fieda Rafli berkata...

patutlah sunyi jer blog dia..

Cik Aini berkata...

sob..sob..sobbb
skali boss dh jengulkan diri daaa tadi.hahahaha
bos pilih kasih eh..senyap2 je watsap dgn Nur kan..aiseh x aci betul lah..opssss Nur boleh ganti boss eh kalo bos ada urusan?Nur kira pemangku lah ekk..hahahaha larikkkkkk

aku HaniAsyira berkata...

hilang dah ada berita lah tuh

Etuza Ezawarna berkata...

saya juga masih menunggu baju tu cik nur...agaknya ada masalah ke ..hingga kini lum ada tau! alamat dah bagi ..apapun akan sabar menunggu..

N.Aima K berkata...

wah sampai bila dia di sabah ni? apa no? nnt mintaaaaak!

boni kacak berkata...

sayang betul mama arina pada ahli2 gsf kan...

nuyui a.k.a miss YUI berkata...

nsb bek ada nom telf kan..senng bgth.

Mieya Atiera berkata...

Kesiannya. Mesti banyak cerita yang terpendam kan?

Shida Radzuan berkata...

xkenal rapat dengan mama arina ni..tp kalo dah kim slm rindu ok jer..heheee ^_^

dya bunga berkata...

line p1 mmg xde kt sana pun..huhu.. rindu 10x juta syg kt mama arina

Solehah Shamsuddin berkata...

hahaha nur, awat xnyanyi lagu fyn jamal tu terus je :D

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

rindu ngan mama juga

kinara kinatara berkata...

ini kisah di sebalik kehilangan ya:)

rindu mama seribuklimabelasratuspuluhjutatigapuluh

jaakechik berkata...

bos dan anak buah sama2 prihatin, bertuh la korang yg join geng ni..hihi,,

Chic Na berkata...

patutla bos pun hilang ye. hihihi..

wan nurul hezrina abd halim berkata...

rindunyer kt kamu arina...takper kami ttp setia menanti