Ahad, 27 Januari 2013

Home » , » Ambilkan Bulan By Sheila On7

Ambilkan Bulan By Sheila On7






Ambilkan Bulan By Sheila On7


Ambilkan bulan bu
Ambilkan bulan bu
Yang selalu bersinar di langit

Ambilkan bulan bu
Ambilkan bulan bu
Yang selalu bersinar di langit
Di langit bulan benderang
Cahayanya sampai ke bintang

Ambilkan bulan bu
Untuk menerangi
Tidurku yang lelap
Di malam gelap

Tidurku yang lelap
Di malam gelap



Kata Hati :
 Lagu anak-anak yang sangat sweet...!

Tetiba teringat dekat seseorang...
Saya tahu kamu tahu saya maksudkan kamu.... 
^__^
.

23 ulasan:

AyueJean berkata...

Zzzzzzzzz...
Terus nak tidur.... =D

Leeza dayasari [santai leeza] berkata...

TAK PERNAH DGR LAGI NIE...

Nastyna berkata...

tengkiu... i miss u too :p

Kuazue Mohd berkata...

as salam... cik azue datang vertandang...by the way..dtg ni nak menjemput tuan umah join my GA..meh la..semoga ukhwah berpanjangan..
http://kuazue.blogspot.com/2013/01/kome-nak-tak-my-2013-1-give-away.html?m=1

Ayuni berkata...

lirik yg pelik....

Cik Aini berkata...

kekekeekeke
tgh dgr lagu tu ni kat U tube..
nice!lembut je kan lagunya :)

saya juga tahu yg kamu tahu siapa itu Bulan.hahahaha

**kamu rindu sama saya nggak?
hehehe

akuamir berkata...

saya tahu kamu tahu saya maksudkan kamu tu cam best je ayat,haha,, nice song

Yumida Huda berkata...

lama x dgr group ni nyanyi..vokalis dia ensem..kikiki

aku HaniAsyira berkata...

*atil tengah joget comel

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

ala video xkeluar nk dgr lagu xboleh la plak

Shida Radzuan berkata...

xpenah dgr pn lagu nih...nk dengar dlu..

nanieybarnieylurviey berkata...

Suke SO7!!!!

Yana Libra berkata...

sy xleh play, tenet slow..baca lirik aje la..hehe..sheila on 7 ada lagu kanak2 eh? baru tau..huhu~

jaakechik berkata...

best...bestt...

izan mama mia berkata...

siapa tuu nur ??

dya bunga berkata...

rasa nk tidur pulA..HAHA

N.Aima K berkata...

wah asyik layan lirik je ni...

Chic Na berkata...

nurrr.. ape ni? semua lagu.. layan blues eh.. hihi..

Sue PeLik berkata...

tak pernah lagi karok lagu neh. hehehe. kamu? saya kah kamu itu? hehehe

Deqla manjew berkata...

andai bisa ku ambil bulan itu untukmu......... hahahaha

wan nurul hezrina abd halim berkata...

tak pulak pernah dengar..dulu2 masa studi sdp gak layan kumpulan so7 nie

Arina Shamsul berkata...

nah dik! bulan! simpan dalam guni tau.nanti lalat hinggap lak nnt.hahahaha.

aku HaniAsyira berkata...

nak bulan yg mana cik nur??