Rabu, 2 Januari 2013

Home » » Wordless Wednesday #39

Wordless Wednesday #39



KLIK UNTUK TUMBESARAN



Kenangan terindah 2012.
29-30 Disember 2012.
 GSF 1st Gathering di Melaka.


Dari Kiri :
Ayu , Nyue , Aku , Deqla , Mama Arina , Siti dan Kak Lela.


Belakang : 
Ai dan Niza.


Tiada Dalam Gambar :
Kak M


Kata Hati : Kenangan indah yang tidak akan di lupakan.....!
.

36 ulasan:

Deqla manjew berkata...

ehh kite dok sebelah je kan..deqla sokmo kena dok tgh atau dpn..hihi...WW kite sama hari ni.. gmbr kita jadi hantu tepong gomak jugak. :p

Nyue berkata...

kenangan bersama yg kekal dihati..rindu setiap kali tgk gambar ..

rindu jugak kat linda onn palsu ni..

are_lin@yu berkata...

seriusly sangati indah n happy..lama dah tak gelak besaq macma tu.huhu

Saiful Anasz berkata...

Kunjungan Rutin Kawan....

Izin Simak Artikel-Artikel Blog Mu....

Jangan Lupa Kunjugan Baliknya...

ayut berkata...

ooo...jmpe geng GSF ea..best la..

fizafantagirO berkata...

mesti meriah riah riah kan :)

N.Aima K berkata...

shweettt

Eca Dwinky Asha berkata...

bestnya gathering

Sue PeLik berkata...

wah pink hitam! kenangan indah jangan dilupakan!:) kngan kita dlm blog pun jgn lupa jugak hehehe

# dh lama tak jenguk cik nur. cht ker cik nur?? :)

Chic Na berkata...

kenangan terindah 2012 ni. :)

nuyui a.k.a miss YUI berkata...

beshnya.. jeles tgk..

Eazy Izzuddin berkata...

Lama x join gathering

Jna marcello berkata...

mcm x terlambat lagi kan klau Na nk wish hpy nuyer??
hehehehehhe

SELAMAT TAHUN BARU AWAK!

Si Matatajam berkata...

Huwaaaaa gambaq akak xdak...huwaaaaaaa>_<

Ummi Iman berkata...

Putih2 semuanya ;) mesti seronok kan. Email alamat rmh cik nur kat akak. Tq ruse_nrk@yahoo.com

hazwan hairy berkata...

GSF.best klo dpt gath..

aku HaniAsyira berkata...

nyanyi lagu kenangan terindah ramai2 masuk tak lagu tu??

Cinta Misteri berkata...

terbaek!!!!!!

Herman Bagus berkata...

Nice Cik Nur :)

Yana Libra berkata...

seronok tgk~ :)

Cik Aini berkata...

mmg pun indah..sgt indah!

wpun pertemuan tu singkat cuma tp ia mbahagiakn,ia merupakan kenangan manis kita bersama =)

whitecappuccino berkata...

seronoknya korang yer?

Arina Shamsul berkata...

hahahahaha..nasib baik ada tag nama,kalau takde,mmg tak kenal dah..hahahaha.

AyueJean berkata...

Bestnya korang.........

izan mama mia berkata...

abadi dlm kenangan... :)

IntaNBerliaN berkata...

best je nur jumpa ramai2 camni kan...

lelamaisara berkata...

i miss u Nur......

Tihara berkata...

seronok kan gath mcm ni :)

::CIK LYNN:: berkata...

seronoknya gathering ramai2 camni...:)

nanieybarnieylurviey berkata...

mane kak M?? hehe.. rmai yg suke pink or mmg tema pakai pink?

fieda berkata...

kenangan terindah kan nur..

wan nurul hezrina abd halim berkata...

mana kak M?hehe mesti g kejar mengejar khalish=)

sHaRiNa eLyaNa berkata...

amboi meriahnya mereka hehe

Ain Dzaya berkata...

bestnyer dapat join gathering...

kinara kinatara berkata...

huhu...nanti kita buat lagi ya...yang gempak punya..:)

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

happening giler jumpa ramai2 mcm ni