Sabtu, 19 Januari 2013

Home » , , , , » Kehilangan By Firman | Lirik

Kehilangan By Firman | Lirik






Kehilangan By Firman


Ku coba ungkap tabir ini
Kisah antara kau dan aku
Terpisahkan oleh ruang dan waktu
Menyudutkanmu meninggalkanku

Ku merasa tlah kehilangan
Cintamu yang tlah lama hilang
Kau pergi jauh karena salahku
Yang tak pernah menganggap kamu ada

Asmara memisahkan kita
Mengingatkanku pada dirimu
Gelora mengingatkanku
Bahwa cintamu tlah merasuk jantungku

Sejujurnya ku tak bisa
Hidup tanpa ada kamu aku gila
Seandainya kamu bisa
Mengulang kembali lagi cinta kita

Takkan ku sia-siakan kamu lagi

Asmara memisahkan kita
Mengingatkanku pada dirimu
Gelora mengingatkanku
Bahwa cintamu tlah merasuk jantungku

Sejujurnya ku tak bisa
Hidup tanpa ada kamu aku gila
Seandainya kamu bisa
Mengulang kembali lagi cinta kita

Sejujurnya ku tak bisa
Hidup tanpa ada kamu aku gila
Takkan ku sia-siakan kamu lagi.



Kata Hati :
Cuba hidup tanpa kamu.....
.

27 ulasan:

nanieybarnieylurviey berkata...

Video klip die menusuk jiwa.. Tmbh lak lirik die..

whitecappuccino berkata...

lagu ni mmng dh lama akak suka..sgt terusik mndengarnya..

Sally Yatiey berkata...

lagu ni sedihhh -,-

Encik H berkata...

lagu best..at least, one of the best..ever..:)

kinara kinatara berkata...

Sejujurnya ku tak bisa
Hidup tanpa ada kamu aku gila
Seandainya kamu bisa
Mengulang kembali lagi cinta kita



suka bait bait nie:)

aku HaniAsyira berkata...

jgn lah hilang2.. =P

michelle De hunny berkata...

ohmy!
i love this song :)

Cinta Misteri berkata...

CiM suka lagu nie....suka sangat bila Gfadz yg nyanyi...

(hehehe bilalah u all bleh dtg JB plak, nnti kita layan Gfadz sama2)

Farah Waheda Wahid berkata...

honestly, baru dengar lagu ni hari ni...dan sememangnya terjatuh cinta dengan lagu ini...melodi dan lirik sedap...

Ummi Iman berkata...

Mesti boleh

9n0L4 berkata...

cik nur ni mmg layan cite dan lagu indon ehhhhhh. :)

hazwan hairy berkata...

mbr slalu dgr lagu ni..hahaha...

Herman Bagus berkata...

lagunya bagus cik nur, awardnya cik nur kok gak diambil?

Arluva berkata...

Cik Nur maaf lama tak kunjung karena kesibukan saya, gimana kabar cik nur?

izan mama mia berkata...

siapa yg kehilangan nie..confius

Shida Radzuan berkata...

lagu ni 1st time dgr hehee..

Cik Aini berkata...

cuba hidup tanpa kamu..
ya sy suka & sy sgt bersetuju..
sy sokong & akan trs mnyokong kamoo :)

AyueJean berkata...

Best!!...

are_lin@yu berkata...

rsa mcm xnh dgr lg.hehe

Deqla manjew berkata...

jgn cuba2 je nur.. MESTI ok!! huhu

Mrs Velentine berkata...

yang ni mv suka...

wan nurul hezrina abd halim berkata...

mbr akak kat opis suka sangatlah putaq1 lagunie banyak2 kali.dah bleh hafal daku sebagai jirannya

Arina Shamsul berkata...

Sejujurnya ku tak bisa Hidup tanpa ada kamu aku gila...hahaha

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

lagu ni wani suka nur...memula dulu tataw tajuk pun lama2 bru tau heheh

Chic Na berkata...

hope lebih tenang tanpa dia. :)

admin berkata...

Kord
Lagu Kehilangan Firman

Tanpa Nama berkata...

mmg best lagu nie.. merdu.. firman terbaeeek!