Memuatkan ...

Khamis, 10 Januari 2013

Home » , , » Dia By Sammy Simorangkir | Lirik

Dia By Sammy Simorangkir | Lirik






Dia By Sammy Simorangkir

Dia hanya dia di duniaku
Dia hanya dia di mataku
Dunia terasa telah menghilang
Tanpa ada dia di hidupku


Sungguh sebuah tanya yang terindah
Bagaimana dia merengkuh sadarku
Tak perlu ku bermimpi yang indah
Karena ada dia di hidupku


Ku ingin dia yang sempurna (yang sempurna)
Untuk diriku yang biasa (yang biasa)
Ku ingin hatinya, ku ingin cintanya
Ku ingin semua yang ada pada dirinya


Ku hanya manusia biasa (yang biasa)
Tuhan bantu ku tuk berubah (untuk berubah)
Tuk miliki dia, tuk bahagiakannya
Tuk menjadi seorang yang sempurna untuk dia


Ku ingin dia yang sempurna (yang sempurna)
Untuk diriku yang biasa
Ku ingin hatinya, ku ingin cintanya
Ku ingin semua yang ada pada dirinya


Ku hanya manusia biasa (yang biasa)
Tuhan bantu ku tuk berubah (tuk berubah)
Tuk miliki dia, tuk bahagiakannya
Tuk menjadi seorang yang sempurna untuk dia



P/s : 
 Sammy Samorangkir pernah popular dengan lagu berjudul 'Sedang Apa Dan Dimana'.


Kata Hati :
Dia kata...biarpun waktu kita berbeda...
Aku tetap di hatinya....! 
#Nur hargainyaaa...!
.

25 ulasan:

are_lin@yu berkata...

sweet..siapakah insan yg bertuah itu??hihi

Kstiawan berkata...

saya pingin dengerin sobat..hehehe

terimakasih sudah berbagi.

Deqla manjew berkata...

lorh.. lagu apa ni nur? x penah lak dgr rasanya.. tp lirik dia best!

nanieybarnieylurviey berkata...

suka kata2 last skali tuuuuuuuuuuu :)

ayut berkata...

layan perasaan gaya ye ni... :)

diana berkata...

tak reti nak nyanyi..tak pernah dengra..hahha

Puan Siti berkata...

jiwang gituu.....:P

jaakechik berkata...

nak tuju lagu buleh? muahaahaa..~style kumpulan jambu!

Arina Shamsul berkata...

alaaaaaa..tak dapat kak layan lagu ni dik..internet sedang sawan..hahaha

hazwan hairy berkata...

suka sgt lagu dia sdg apa dan di mna..haha

Misz Mieza berkata...

Tak pernah dengarlah pulak.. Nampak sangat dah lama tak dengar radio.. Huhu~~
DONE!

AyueJean berkata...

Tak penah dengar pun......
Nama penyanyi nya pun macam tak familiar....
Hehehheh..

nuyui a.k.a miss YUI berkata...

mcm tak pernh dgr lgu ni..huhu

Orkid Edyliyne berkata...

oh... not bad... ^^

aku HaniAsyira berkata...

ooooooooo/... atil tolong nyanyi ni.. heee~~

Si Matatajam berkata...

Alahai video x bleh tengok..tapi lirik dia cam best..

Cik Aini berkata...

erkkk
Ai plak kata..
wpun waktu kita x berbeda..tp Nur sntiasa di dlm watsap Ai.hahahaha

peeewittt sgt ganteng kan :)
ai suka.hehehee

wan nurul hezrina abd halim berkata...

lagu apa nie nur?kena google dulunie=)

wan nurul hezrina abd halim berkata...

lagu apa nie nur?kena google dulunie=)

Yana Libra berkata...

tertanya2 yg last skali tu..hehe~

Dayana Bahar berkata...

wah,,, touching huhu

dya bunga berkata...

xpernah dgr lagu ni..hihi

Mrs Velentine berkata...

first time dengar..best

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

xpenah dgr lgu ni nur

Chic Na berkata...

macam2 lagu dah keluar ni nur.. cikna pun nak keluarkan lagu gak la. hihi..