Rabu, 9 Januari 2013

Home » » Wordless Wednesday #40

Wordless Wednesday #40



KLIK UNTUK TEMBESARAN..!


Sumber gambar dari Big Boss..!


Kata Hati : 
Cuba kalian baca dengan nada dialog yang sesuai.
Serius aku ketawa tak hengat...!

Kena betul dialog yang mama buat dengan keadaan gambar.
Memek muka semua betul-betul kena dengan ayat...!
hehehehehehehe.... 
^__^
.

37 ulasan:

hazwan hairy berkata...

best2...1 day akan cuba hndle 1 event blogger..haha amin

Mrs Velentine berkata...

hahaha..baca ni semalam..sampai tergelak..baca kat blog mama

Deqla manjew berkata...

alamakkk.. masok sini gelak lagi...boleh sawan x baik2 trs ni..hahhahaha.. deqla pun suka dialog yg tu..mmg kena betol ngan muka..deqla mcm nk mrh kan.. nur lak muka cool jek..rasanya deqla emo kot bila ayu ckp lagu gadis dan bunga xde.. hahahaha...entah apa2 kan abg karoke tu... byk lagu xde.. :p

psstt.. ayu oitt.. nk sgt nyanyi guna la mic yg nur pegang tu..nk gak berebut mic ngan deqla..apa ke jadahnya.. hahhaha.. :p

Anis Nisa berkata...

hehehe...lawak nur...hehehe...

Deq's Qienz berkata...

ko amek dr bos ekk.

QasehnyaRania berkata...

hihi..terhibur jap;D

lelamaisara berkata...

heheheh...haippp jgn gaduh2...hehe..memang lawak kan...

aReLaN berkata...

hahaha...memang sesuai la sangat tu.aiyooo

diana berkata...

hahahah..
sama...

are_lin@yu berkata...

hahahaha ayu pn pecah peur dah nur dk gelak ja kerja

Tihara berkata...

ooo ni masa gathering tu kan..sweet2 :)

whitecappuccino berkata...

memang kena je dialog tu..

nuyui a.k.a miss YUI berkata...

hihi,snyum bc..

ayut berkata...

siap bt dialog ni...hahaha

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

muahahahahahhahaha :p

Misz Mieza berkata...

Dah baca kat blog mama arina.. Memang lawak betul.. Hakhak! ^o^

boni kacak berkata...

kerja mama arina..hahahaha

BERT berkata...

kretipnye big boss nur tu hihi

Cik Aini berkata...

hahahahahaha
mmg pun..sesuai sgt..ai br nk up entry..terjah tau..kahkahkah

::CIK LYNN:: berkata...

hehehe...bleh buat cerita plak...

Jna marcello berkata...

hahhahha
Na nk nyanyii jugakkkkkkkkkkk
nakk!

::CIK LYNN:: berkata...

haah, seat airasia tu dh hbis...xsampai sejam pn...

9n0L4 berkata...

waaaaaaaaaaaa. lame nye nak loading gmbr. dhla time semput nak bw.

Cinta Misteri berkata...

ok dh faham..next time gathering;
1. jgn bg drqlq peggang mic. klau deqla nl nyanyi kita pegangkn mic dia.
2. langkh selamat, masing2 bw mic sndiri

Faizol Dee berkata...

haha... bagi la dia nyanyi.. cian...

LYAfrina berkata...

haha.. kena je...

nanieybarnieylurviey berkata...

Memang dah gelak.. Alahai.. Ayu di buli eh?? Deqla mule serius.. Nur??? Yg 3 org tu relax je.

P/s: sorry nur lmbt sngh ari ni

shidaR berkata...

sesi btemu ramah ke heheee :D

AyueJean berkata...

Yang part ngadu tu tak boleh blah...
pastu deqla yang pegang mic pun mimik muka macam ye2 je tak bagi nya tu....
Hehehheheh...

Deqla manjew berkata...

@Cinta Misteri
hahahaha.. kejam tu kak... :p

Arina Shamsul berkata...

hahahahahaha..sesuai sangat dik..hahaha.

aku HaniAsyira berkata...

suka2.. kelaka lah dialog tuh

Si Matatajam berkata...

Muahaha...mmg kena sesangat kan..pecah perut akk dok gelak masa baca kat blg Mama ari tu

wan nurul hezrina abd halim berkata...

cumil jer semua=)

Dayana Bahar berkata...

hehe korang ni memang ada saje ideanya

dya bunga berkata...

hahaha..sakit perut dya baca..kena plak tu dialog tu..

Chic Na berkata...

cikna dah kejang perut aritu baca kat blog mama. serius mmg sesuai dialog tu. hahahaha..