Selasa, 8 Januari 2013

Home » » 4U | Untuk Dia...

4U | Untuk Dia...





Seawal jam 6 pagi, telefon aku menjerit berkali-kali. Selagi aku tak reply, selagi itulah ianya akan menjerit..! Memang tak akan kusyuk kalau terus begitu...Grrr...! Nak marah pun tak boleh, sebab niat dia baik. Mengingati aku dari terus dibuai mimpi..! Walau waktu kita berbeda, tapi kamu sentiasa mengingati aku. Apapun, terima kaseh ya...!

Jam 8.01pagi, sekali lagi telefon itu  menjerit..! Kali ni hanya sekali. Aku syak bukan dia. Sekali aku pandang, lambang whassapp yang naik. Segera buka dan lihat, ohhh.. dari Encik Wily - Bukan Nama Sebenar. Isinya penting, tapi tidak sepenting yang pertama. Sekadar mengingatkan aku yang mudah lupa.
Terima kaseh juga pada Encik Wily..!

Jam 10.15pagi, sedang leka membetulkan tudung, sekali lagi mesej berbunyi. Ohh..orang yang terawal mesej semula mohon doakan dia menghadapi ujian jam 9.30pagi. Reaksi aku - cuma senyum, dan terus reply dengan kata-kata semangat... Harap dia bisa menjawab soalan dengan tenang..! Chaiyokk..!

^__^



Kata hati : Kenapa dengan Yahoo! eh..Sampai sekarang tak boleh hantar emel lagi ni...Gaban betul....!
.

25 ulasan:

Mrs Velentine berkata...

wah sapekah gerangan yg dok telefon

hazwan hairy berkata...

awalnya hp menjerit...hp hery pagi2 pun sbb alarm ja...hahaha

Deqla manjew berkata...

wahh.. mesej dari sape la tu yer? haha..tepon berdering sokmo tanda org caring ... untung la.. hihi

diana berkata...

untung la..sentiasa ada yang mengingati..:)

boni kacak berkata...

hehehe..awak..semoga berbahagia dengan incin willy tau.. :)

Misz Mieza berkata...

Hai Cik Nur! Singgah petang Selasa kat sini.. Yahoo tengah prob ke ? Ntahlah, lama dah tak guna yahoo utk hantar email.. Skang aktif ngan gmail je.. Hehe.. =)

Chic Na berkata...

konfius jap. silap masuk blog ke ni. cam lain je bahasa. kekeke..

aah cikna pun tak dpt nak compose email. bengang jer rasa.

Nyue berkata...

siapa en.wily ni nur???hhhhhehhe

Arina Shamsul berkata...

jam 6.04 petang..message berbunyi lagi..kali ini dari mama arina..

"hello dik :) i miss u -hug-"

hahahaha.

nanieybarnieylurviey berkata...

Da dpt hantar blum nih???
Siapa pun dia bgi nur moga die dpt jawab exam dgn tng dan dpt jwb semua.. Insha Allah

Sue PeLik berkata...

tersenyum2 saya baca entry cik nur neh. ntah kenapa?? macam baca novel pulak gaya penceritaanya :)

psst semalam memang ada binatang tuh! tak tau kenapa. huhuhu.

shidaR berkata...

bt gmail lah dear :)

Tihara berkata...

moga dia berjaya dalam ujian..:)

yahoo akak ok je..kadang2 akak pun penah kena camtu..nanti dia ok la

Yana Libra berkata...

tgh bahagia ye cik nur~~~ :)

ainy maharani berkata...

pengalaman yang menarik,..

salam mbak

Si Matatajam berkata...

Bila nak habaq Nama sebenaq ni...hi hi...

LYAfrina berkata...

mesti en willy ni seorg y special

AyueJean berkata...

Baca pun dah rasa mesti dia romantis orangnya... =D

Cik Aini berkata...

heheheehehehehehe
walau waktu kita berbeda...heheheehe dah tau dah sapa..hahaha larikkkk

Deq's Qienz berkata...

siapakah ituu??

ayut berkata...

siapa dia??siapa cik wily??hahahaha..menyibuk je kan :p

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

best sgt ada yg mengingati

::CIK LYNN:: berkata...

ayat nur macam ayat novel/cerpen :)

wan nurul hezrina abd halim berkata...

btul klata lyn...ingat ngah baca novel td..huhu

dya bunga berkata...

siapa yg call nur??nk nyibuk ni..haha