Sabtu, 12 Januari 2013

Home » , , » Peserta Akhir Maharaja Lawak Mega 2012

Peserta Akhir Maharaja Lawak Mega 2012





Tiada penyingkiran di minggu ke-9. Makanya Lima perserta akan beraksi di pentas maharaja lawak mega 2012. 

Dan pasti juga ramai yang sudah tahu, pentas akhir Maharaja Lawak Mega akan di adakan di 
Stadium Tertutup MBJB Johor Bahru pada 18 Januari 2013.

Lima perserta yang akan berentap ialah..:


JOZAN
Dari Malaysia


JAMBU 
Dari Malaysia.


SAY WHO 
Dari Indonesia.


SHIRO 
Dari Malaysia.


BOBOI
Dari Malaysia.


Pentas akhir Maharaja Lawak Mega 2012 akan diadili oleh empat orang juri tetap yang terdiri daripada 2 juri daripada Malaysia dan setiap satu wakil daripada Indonesia dan Singapura.

Kumpulan manakah yang berjaya merebut takhta gelaran dan bakal membawa pulang hadiah wang tunai berjumlah RM 500,000 tersebut...?

Keputusan di hujung jari anda...!



Kata Hati : Rasanya dapat dekat Jozan...! Kalian rasa...?
.

49 ulasan:

Ezad Izzuddin berkata...

Cepat update yerr , hahahaha

AyueJean berkata...

AJ tak tengok pun...
Hehehhehehe...

JOZAN FC berkata...

dpt kt JOZAN tp kalau zizan perform sorang tnpa johan di final maybe payah gak laa.

ros_reeza berkata...

support jozan and shiro :)

Encik H berkata...

rasanya camtu jugak la..jozan memang banyak undian sejak minggu pertama..hehehe..tapi apa pun bergantung pada persembahan masa final nanti..

ramalan or kehendak H:
1. jozan
2. jambu
3. shiro
4. boboi
5. cik nur + cik ai + chic na

lelamaisara berkata...

jozan kot...coz org cian kt johan..hehhee

MizTia berkata...

boboiboy itu ada film animasi ya.. apa berbeda??.

Herman Bagus berkata...

bagus nih cikk nur

Cik Nur berkata...

@Encik H yang no.5 tu xade kena mengena langsung..! Hahahaa...

boni kacak berkata...

agak2 sapa akan menang kan??hehehehe.. harap pada peringkat akhir ni, persembahan yang ditampilkan dasyat2..

Cik Aini berkata...

@Encik H
kahkahkahkahkahkah
helo..helo
apa kes plak ni ai dgn cikna termasuk skali..kot ye pun gantikan je Nur tmp Say Who tu.hahahaha

gaban btul lah H.hahahaha
cikna..cikna..tolongggggg

Cik Nur berkata...

@Cik Aini Ehhhhh..apa pula nur...?
gantikan dengan H jeee....sesuai..!

Cik Aini berkata...

@Cik Nur
hahahaha
sgt2 sesuaiii nur :)

Cik Nur berkata...

@Cik Aini kaaannn...! kalau cikna baca..nur rasa cikna pun setuju...hihihihi.... :p

Sue PeLik berkata...

saya nak jozan nak menang!! nak jozan menang! huhuu. boleh tak macam tuh?? huhuh

penyuluh perikanan berkata...

wow mantap
Postingan yang sangat menarik
selamat siang saudaraku, ini kunjungan dari Indonesia, dalam rangka silaturahmi
salam sukses untuk semua saudaraku .....
terima kasih, jangan lupa singgah balik
ditungggu

hazwan hairy berkata...

kesian kat jozan sbb zizan sorg2 sja...sobsob

Saiful Anas berkata...

Kunjungan Rutin Sobb, Maaf baru Berkunjung Soalnya Lagi Sibuk Nyari PKL

Jangan Lupa Kunjugan Baliknya SOb...

Tihara berkata...

rasa jozan kut..johan ade tak nanti..siang ke zizang

Encik H berkata...

erkk..mana boleh main geng..hahaha

Cik Nur berkata...

@Encik H hahahaha..nasiblah... :p

ayut berkata...

xleh komen byk sape yg mng sbb tak tgk..hihihi...apa pon smga berjaya bt semua 5 kumpulan :)

jaakechik berkata...

jaa tadak astro..tunggu hubby download dulu je laa sokmo pongg...hihi...

nanieybarnieylurviey berkata...

Rasanye mcm johan je menang!!!

P/s: tu la mood mcm kureng je.. Tu salad kubis merah n yg biasa tu. then thousand island

Etuza Ezawarna berkata...

banyak n lumayan pulangan n habuan n rezeki diorang lah ni ...

Etuza Ezawarna berkata...

Syukran...cik nur hadiah kirioman dah sampai..semoga cik nur Allah beri rahmat kehidupan ...agar lebih bahagia...

Cinta Misteri berkata...

yeahhhh...semua pergi akhir.
yeahhhh...akhir di Johor.
yeahhhh...belum dpt tiket lagi, Shiro!!!! nak mintak kat Shiro lah.

Tak kesah siapa yg dpt setengah juta tue, cuma nak tengok pentas akhir. mesti lawak pecah perot.

kak nora berkata...

JAMBU kot..

Edy Fee berkata...

Majoriti malaysia.hahaaahah

syiela berkata...

akak tak pernah tengok.. so tak dpat la nk meramalkan.. tapi kan akak suka jozan.. harapnya dorang mng la nanti

Yana Libra berkata...

setuju gak lah ngan encik H..hehe..lawak betullah~ :p

jozan mmg sesuai sgt dapat..hehe~ :)

dya bunga berkata...

dya sokong shiro!!

Jna marcello berkata...

Na support JAMBU~!! yeyyy \0/

kinara kinatara berkata...

hahaha..x menahan komen dari encik h..hahaha

Cinta Misteri berkata...

Nur...jom dtg jb. Kita bergumbira ngan MRL

daddydee berkata...

saya pilih Jambu.

IntaNBerliaN berkata...

akak sokong jambu.. hihii

LYAfrina berkata...

lya kesian kat zizan.. sbb partner dia xde...

tp jambu skarang mkin best.. slumber je dia wk lawak

Arina Shamsul berkata...

Huhuhu..malangnya 17 hb dah balik sabah dik..kalau tidak leh jumpa face 2 face ngan mereka kan?hehehehe

fizafantagirO berkata...

hihi , masa last tu , tgk muka nabil macam dia berserah je , macam tahu boboy akan tersingkir , tp nasib baik kan , tak ada penyingkiran .nangis dia :'(

fiza vote jambu menang! yayyy

Deqla manjew berkata...

deqla jarang2 tgk tp rasanya jozan ada harapan menang..

Fieda Rafli berkata...

kak fieda suka jambu...

Mrs Velentine berkata...

jozan @ jambu

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

xder yg tesingkir semua msk final mlm tu kan

Che Rosliza Che Mat berkata...

biarlah jozan menang hihihi

::CIK LYNN:: berkata...

xkisah sapa menang sebab semua best :) minggu ni boleh tgk kt rumah...hehe

wan nurul hezrina abd halim berkata...

dr awal mmg da agak mmg muka2nielah yg pergi final

Si Matatajam berkata...

Rasanya Jozan menang la mlm ni kan Nur... Tapi sengit gak saingan dia tu.. Hope Johan bleh perfom la mlm ni

Chic Na berkata...

jozan the best. :)