Rabu, 16 Januari 2013

Home » » Wordless Wednesday #41

Wordless Wednesday #41






Dalam entry [INI] majoriti cakap tahu pasal lagu tu.
Tapi kenapa aku baru tahu eh...!

First time tau dengar kat Melaka hari tu..
Kalau dia tak nyanyi, sampai sekarang aku tak tahu tau..!


Kata Hati :
Walau hakikatnya bukan mudah...
.

39 ulasan:

Karukord jagau berkata...

alahaaaii kesian nya...x penah dengar ek :)

Oh kenangan
Kenangan mengusik jiwa
Ku terhempas...

Jauh di sudut mata
Jiwa kian terpisah
Makin sengsara...

Cik Aini berkata...

wauuuuuuu
seksinye mulut..ala2 Angelina Jolie gitew tau.hahahaha
skrg dh suke ekk..or dah terbekenan ekk..hahaha terpikat sudahhhh :)

**sila lepaskan Dia pergi dgn seikhlas hati,pasti akan ada yg terbaik yg sedang menanti..
pasti! :)

N.Aima K berkata...

u r not alone dear....saya pun 1st time lah dengar lagu tu

Leeza dayasari [santai leeza] berkata...

Lagu apa tu.. Nak terjah ler gini.

Nastyna berkata...

I pun tak tau lagu tu.

::CIK LYNN:: berkata...

eh...lagu apa ni? kena tgk balik entry2 nur dlu...hehe

YaYaNsMuM a.k.a YM berkata...

Biasalah Nur...lagu tu bukan zaman Nur, for sure la Nur tak tahu..:)chill k?:)

QA's ~ mamapapa berkata...

ehheeheh!!creativenya nur..salalm kenal,jmput follow kmbali :)

nuyui a.k.a miss YUI berkata...

berbunga tu..hihi

Fieda Rafli berkata...

lagu olan tu top masa zaman kak fieda sekolah dulu..

deq's qienz berkata...

serok lagi nih cik nur, jum kite karok sesama.hehe

are_lin@yu berkata...

eh itu mmgambarkan ati nur ka..huhu

Mrs Velentine berkata...

MV pun baru jer tahu lagu tue

AyueJean berkata...

Takpelah Nur kalau baru tau pun... =D

hazwan hairy berkata...

oh sweetnya....hakhak...

izan mama mia berkata...

wordless...

lelamaisara berkata...

siapakah gerangan yg menyanyikan lagu tu.....hehhe

Misz Mieza berkata...

Pernah dengar nama kumpulan OLAN tu.. =)

Nyue berkata...

sape yg melukis tu nur..hehehehe....
suka nur dgn lagu tu kan..hehehee

QasehnyaRania berkata...

rasa selalu je dengar lagu ni..

cik nur ciksu dok merata..selalu pindah sekarang dok key le..sblum ni dok jb :D

boni kacak berkata...

saya suka sangat lagu tu... hehehehe

wan nurul hezrina abd halim berkata...

lagu apernie nur..huhu tak peka klu bca lirikjer

Puan Siti berkata...

mak ai...jiwang tol...tp best lagu tu tau...

De Widiani berkata...

Hallo, Nur... Alhamdulillah kabar De baik, Gimana dengan Nur...? De harap Nur selalu diberi nikmat sehat oleh Allah SWT :)

itu gambar hati, Nur yang buat? kenapa kayak patah hati gitu...? hehe

Che Rosliza Che Mat berkata...

lagu nie zaman akak sekolah menengah hihihi

Yana Libra berkata...

rajinnya mewarna~ :)

semua yg berlaku pasti ada hikmahnya~ :)

dya bunga berkata...

dya baru first time dgr..xpe nur.bkn nur seorg yg bru dgr..hihi

ahmad muazim abidin berkata...

Salam kenal cik nur :)


ceritanya lagi galau iniya hhehe

Cinta Misteri berkata...

laaaa nur, serious ke mmg baru dengar... msti ada byk lagi lagu2 lama yg best2 nur tk pernah dengar. so... kena dengar sinar.fm ni

Deqla manjew berkata...

amboii siap lukis2 bagai...hihi..cantik.. ape la nur ni..lagu dah lama baru tau ka? hahaha :p

nuyui a.k.a miss YUI berkata...

yui sggh pg dan jntik dg =)

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

sabar yer nur...dgr mcm tgk diulit kenangan jer

Sue PeLik berkata...

cik nur baru tahu ke??? hehehe. neh sah tak dengar lagu neh. huhuhuhu. sedap lagu tu. suka. siap hafal2 lagiii. huhuhu. nanti saya nynyikan kat cik nur. huhuhuhu

ayut berkata...

:) hakikat ttp hakikat...mudah tak mudah based on diri kita...

nanieybarnieylurviey berkata...

hehe.. :)

jaakechik berkata...

comelnya tulisan cik nur! series lawa!

Si Matatajam berkata...

Hmmm akak faham perasaan Nur tu.tapi jangan terlalu ikutkan hati tu...banyakkan Istighfar tau...tak perlu nak rasa camtu pada orang yg tak pandai hargai Nur..

9n0L4 berkata...

cik nur ke yg lukis ni. hee. siap warne tu. :)

Chic Na berkata...

cikna tak tau gak lagu ni.. pandai nur melukis.