Khamis, 10 Januari 2013

Home » , » Terima Kaseh Kak M Dan Hazwan Hairy

Terima Kaseh Kak M Dan Hazwan Hairy





Pertama nak ucap terima kaseh sangat-sangat dekat Kak M. sebab keychain yang comel di atas ni, Kak M yang kirimkan. Sebab aku salah seorang top komentar di Blog Mai Nak Cerita.

Tak salah Deqla pun dapatkan..! Siapa lagi dapat cuba angkat lappy kening tinggi-tinggi..Heeeee...!

Selama ni, kalau tinggalkan komen di mana-mana blog, tak pernah pula mengharapkan apa-apa. Semuanya ikhlas. Tapi kalau dah ada yang nak memberi, kita terima dengan hati yang terbukalah kan..? Kata orang rezeki jangan di tolak, musuh jangan sesekali mencari..kan..!

Apapun, Nur ucapkan terima kaseh sekali lagi buat Kak M...! Terima kaseh Kak M cayang...! #Hug....!




Haaaa..aku pasti ramai jugakkan yang dah dapat kalendar dari Hazwan Hairy ni kan..! Siapa yang join GiveAway sempoi HH pasti dapat. Kalau yang belum dapat tu, tunggu abang posto eh..! Heeeeeeee...

Nur juga nak ucapkan terima kaseh dekat HH, sebab sudi kirimkan kalendar ni. Sekarang dah selamat pun di gantungkan di bilik tau..! 

Oh ya..sekarang ni HH ada buka tempahan baju I LOVE BLOGGING. Sesiapa yang berminat, bolehlah buat tempatan dengan HH. Harga pun sangat berpatutan. Nak tengok contoh baju atau nak apa-apa info, kalian boleh terus ke Blog Liku-Liku Kehidupan.

Jangan segan-segan, terjah jeeee.....!


P/S : Rasanya rata-rata family GSF kenal Kak M kan.. Ini pesan dari Kak M untuk semua ya.. Buat masa sekarang ni, Kak M tak dapat berblogwalking ke blog kalian ya..Kerana, kabel di kawasan rumah Kak M kena rompak..! Jadi Kak M akan aktif berblogging bila pihak TM selesai gantikan kabel baru....! Harap Maklong..!


Kata Hati : Terima kaseh Kak M dan HH....!
.

23 ulasan:

diana berkata...

tak dapat sebab malas ngomen..:P

hazwan hairy berkata...

wah nsib dh smpai..alhmdulillah diterima dgn ikhls..tu sja mampu bg stakt ni..hehe..btw terima kasih untuk entry ni smpt juga prmote kan..hehe..sila2 oder sma nnti leh wat gath :p

Encik H berkata...

tapi nama saya H jer..bukan HH..:P

Deqla manjew berkata...

keychain M tu dpt la..kalendar x dpt..hihi... :)

Errah berkata...

huhu..bestnya nur..bagus nur ni..rajin.

are_lin@yu berkata...

wahh beznya nur dapat hadiah...boleh wat koleksi ni.hihi

shidaR berkata...

wahhh^^ tahniah dear shida pun dpt juga dr hairy ni ^_^

lelamaisara berkata...

wah tahniah tahniah..:)

boni kacak berkata...

tahniah ye awak :)

Mrs Velentine berkata...

Mv pjn dpt calender..cjma yg kak m punya mv x dpt sebab bukan pengomen tegar.hehehe..ok noted pasal pesanan 2

ayut berkata...

tahniah dpt jgk ea kalender.. same la kita :)

Puan Siti berkata...

wah..tahniah..kak M kenal.. HH tu kena terjah kenal2 laa...:P

Eca Dwinky Asha berkata...

hadiah ciknur,xthu bila nak pos..benci tul :((

Arina Shamsul berkata...

tahniah dik..ko mmg rajin dik :)

oo patut la m sunyi sepi je..huhuhu.

nanieybarnieylurviey berkata...

Patut la sepi je..
Wahhh dpt kalender eksklusif..

P/s: tertinggal entri ni plak

AyueJean berkata...

Untung Nur... =D

Si Matatajam berkata...

Sesama Nur cayang...hugssss nur bebanyak

Cik Aini berkata...

tahinah dik..ko mmg rajin..hahaha
ada rs mcm tiru ayat sapa2 x?hahahaha

wan nurul hezrina abd halim berkata...

cumil2nyerlah haii hadiah itew..tahniah nur,bukan senang sebenarnya nak jadi top komentar=)

Dayana Bahar berkata...

tahniah cik nur.. bertuah badan.. hehe

dya bunga berkata...

tahniah nur..:D

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

tu namanya rezeki kan nur...tahniah

Chic Na berkata...

cikna pun dpt dr kak M. nnti update sekali ngan nur. ;)