Isnin, 12 November 2012

Home » , , , » Dalam Hati Ada Taman | Episod 3

Dalam Hati Ada Taman | Episod 3





Judul : Dalam Hati Ada Taman.
Masa : 12 Nov 2012 | 9.30malam - 10.30malam
Chanel : Astro Ria ( 104 )

[ Tonton Online | Dalam Hati Ada Taman | Episod 3 ]

Sinopsis Episod 3 :
Danial cuba mendekati Bella sehingga naik rimas manakala Randi pula diselubungi masalah keluarganya. Sofia terserempak dengan Randi secara tidak sengaja.

P/S : Kalian ada akaun FaceBook..? Twitter atau Blog..?
Jom ramai-ramai join Peraduan Cabutan bertuah..!
Hadiahnya.....


Lumayan bukan..!
SAH untuk WARGANEGARA MALAYSIA sahaja.
[ KLIK SINI UNTUK JOIN ]

SAH Sehingga SLOT PENUH...!
Siapa cepat, ada rezeki dia dapat...!

Kata Hati : 
Ai suruh Nur, tulis sinopsis panjang sikit.
Tapi Michael Ang kata, nak tau panjang ke kemetot ke tengok kat tibi...!
Heee.... :)

.

41 ulasan:

Mrs Velentine berkata...

akak dh join bawah siti..good luck

Deqla manjew berkata...

hahahaha.. betol tu tgk je kat tibi...huh demand lak ai tu kan..hahaha...ala, x dpt join kat sini.blocked...kat umah je la..hihi

nanieybarnieylurviey berkata...

kiki.. sempat nur contact michael ang eh?? :)

best la nur dpt tgk!!!!!!! :) best x? Nani tgk ep1 je ari tu. sbb msa tu kt rumah lgi

Deq's Qienz berkata...

best kan..tgk iklan pon best je..tp xsempat nak tgk..

Sue-Rya Qistina berkata...

alaaa..xde astro la. huhuhu

Tihara berkata...

as salam

alamak akak tk tengok cite ni tapi mak akak ske hero dia tu sbb dia kata mcm muka anak buah akak..heheh :D

Si Matatajam berkata...

Nak tunggu ulangan la... Jap gi pi terjah..kak M pun dapat gak msg dr baucar.com tu..

Mieya Atiera berkata...

Tak pernah tengok lagi cerita nie. Huhu teringin tapi....

Anak Pak Muin berkata...

nk try cabutann..haha

aini shahroni berkata...

tak sempat tengok laa...
hehehe..
astro ada ulangan kannn..

from ::Arkitek Hati::

Arina Shamsul berkata...

tak pernah kak tengok cerita ni dik..iklan adalah..hihi.


good luck honey :)

aku HaniAsyira berkata...

oh, amy mastura yang cute

Chic Na berkata...

macam biasa, tak tengok citer ni. huhu.. okla ada pengulas. leh tau jalan cerita sikit. :)

TiranaAduka berkata...

salam cik nur.*
Ala x sempt la nk tgok.huhu

Herman Bagus berkata...

wah ada ini lagi ya cik, selamat sore cik

MarliaMarble berkata...

Tak sabar nak tengok episod 3 ni..makin lama makin menarik..! =D

Ku Syida berkata...

Goodluck nur :D

izan mama mia berkata...

yaa...tgk sendiri kat tv...walau kat rumah dah xder astro

Nyue berkata...

baca kat blog cik nur je la...hehehehehe...

Puan Siti berkata...

psssssttt peraduan tuh..gud luck Nur...:P

dya bunga berkata...

xsabar nk tgk..hihi

Mieya Atiera berkata...

Pergh, hadiahnya memang betul-betul mengancam kan Cik Nur?

tirahzairi berkata...

suka dgr dia ckp...hihi

boni kacak berkata...

hahaha..dah kenapa sinopsis awak comel sangat??hahaha.. sebenarnya sinopsis tu kalau boleh panjangkan sikit.. then, bila tiba part2 30%-40% nak habis, jadikan ia macam tanda tanya.. apa yang terjadi.. hehe. masa tu orang akan bersungguh2 nak tgk cerita tu.. hehehe

eyQa yushaiZa berkata...

tgh tengok cite dalam hati ada taman smbil blogwalking. bile dtg at blog ni ttibe ade post psl cite ni. kbetulan btul :DD

etuza berkata...

Cik Nur jagalah taman tu agar tak terusik oleh perkara yang mencemarkannya. Pagar taman hati dengan siraman kalimahNya. Yakni taqwa dan iman..." Sebenarnya minat jg nak tengok ialah artis Malaysia muda macam elfera loi tu"

caliph shuriken berkata...

gud luck, nur ^^

jaakechik berkata...

huwaaa jaa ctgk pon citer ni, tadak astro...sob..sob...

Solehah Shamsuddin berkata...

goodluck.solehah pn join jgk

Nakusan berkata...

lg ada kontes ya kawan? lumayan tuh hadiahnya...:D tp khusus anak malaysia aja ya...?

salam sehat buat sobat..

ieedaz @ mama_isha berkata...

Masih tak berkesempatan lg nk tgk cite ni :(

9n0L4 berkata...

tak dan nak tgk episod ni. huhu. sdg tgu ulangan ni. hehe.

YaYaNsMuM a.k.a YM berkata...

nampak menarik, tapi huhuhu..skrg ni dah kurang sangat masa nak tgk Tibi...huhu..

lelamaisara berkata...

hehhee..akak belom pernah tgok lagi cite ni..nak tgok la nanti....

cweet pinky berkata...

seeking 4 peraduan tuh ... nak tgk2 ... hehehe !

Cik Aini berkata...

hahahaha
berkira btul micheal Ang tu kan..soh tgk tb lak..ptt pun Nur tulis ciputtt je..dah tepengaru ngan Micheal Ang lah tu.hahahaha

IntaNBerliaN berkata...

xpnh tgk lg cite ni :-)

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

bestnyer hadiah dia...ohsem sgt hehe

QasehnyaRania berkata...

tak pasang astro..rugi..asyik pindah2 pastu kene upah pasang 2,3 kali..kan membazir.

cik su tgk kt blg ni j la, boleh :)

Karukord Jagau's berkata...

kita x de astro la :)

wan nurul hezrina berkata...

goodluck nur..