Selasa, 27 November 2012

Home » , » Terima Kaseh Kak Fieda...!

Terima Kaseh Kak Fieda...!





Pertama mohon maaf pada Kak Fieda, sebab Nur lambat up entry ni. Kenapa lambat..?

Pertama sebab malasnya nak pindahkan gambar ke lappy. Kedua sebab idea yang sedang memenuhi ruang minda ni.

Sampai dah tak tahu mana satu nak kena up kan...! Nampak tak..?

Ada perasaan tidak bersyukur di situ. idea banyak pun salah, kekontang idea pun salah...! Macam mana tuuu....

Tolong ya, jangan tiru perangai ni..! Heeeee.....

Okeyh..berbalik pada tajuk, jutaan terima kaseh yang tidak terhingga pada Kak Fieda . Kerana dengan baik hatinya telah menghadiahkan Nur set kerongsang yang cantikk banget..! Warna pink lagi tahuuu..! :)

Kenapa tetiba aku boleh dapat kerongsang tu..?
Sebab aku adalah salah seorang pengomen tegar yang terpilih.

Selama ni, kalau tinggal komen di mana-mana blog aku tak pernah pengharapkan apa-apapun,  Tapi dah orang nak berikan, rezeki jangan di tolak...Ye dak..?

Dan alhamdulilllah, dah siap rasmi dah keronsang pink tu ke kenduri sabtu lepas..! Sangat sesuai tahu dengan tudung pink Nur tu...Heee.. :)

Apapun Kak Fieda, terima kaseh sekali lagi Nur ucapkan. Doa Nur, moga Kak Fieda sentiasa dimurahkan rezeki selalu..Ameen...!

Pada yang nak kenal Kak Fieda, kalian bolehlah terjah terus ke blog beliau ya..! Klik pada nama Kak Fieda yang telah diboldkan dengan dakwat Biru tu ye...!

Selamat menerjah.....!


Kata Hati : Terima kaseh sekali lagi Kak Fieda... :)
.

35 ulasan:

fieda berkata...

comel plk keronsang tu duk dlm gambar...sama2 nur..kalau pakai keronsang tu ingat kak fieda ye...;-)

Sue PeLik berkata...

owhhhhhhhh ada orang dapat kerongsang!!! hehehehe. sonok3 er

Solehah Shamsuddin berkata...

bertuahnya cik nur.mmg byk kelebihan bila kita rajin dtg mengomen entry blog org.

nur anis berkata...

rezeki..:)

Nyue berkata...

wahhhh..cantik la keronsoang tu..heheheh....baik beyul hati kak fieda :))

Deqla manjew berkata...

tahniah ye nur.. deqla dah kenal lama kak fieda ni... tmbh2 sejak beliau join GSF. :)

Mrs Velentine berkata...

cantik hadiah...

Si Matatajam berkata...

Cantik brooch tu Nur.. Tahniah..

Mimie berkata...

wah...dpt hadiah...best2

IntaNBerliaN berkata...

pmurah kak fieda n..

cntik kerongsang

etuza berkata...

murah rezeki cik nur ya ada ja teman blogger bagi hadiah. tumpang happy ja lah ya...tahniah jg

Chic Na berkata...

cantiknya brooch. boleh pakai g kerja. cikna pun ada entri penghargaan yg tertangguh. ;)

Herman Bagus berkata...

sama sama hehee

are_lin@yu berkata...

wahh cntiknya nir..cpt lah pkai..hehe

nanieybarnieylurviey berkata...

ingt ada gmbr nur pakai kerongsang ni td.. hehe.. :)

lmbt terjah sini ari ni

izan mama mia berkata...

sama-sama..er saja nak wakil kak fieda..hihihi..rindu kak fieda..tau dah lama menghilang..tahniah nur

boni kacak berkata...

tahniah awak..hehehehe

Ghani berkata...

cantik, kyak yg punya heheehe

jaakechik berkata...

tahniah ciknur, ciknur patut diberikan hadiah pun. ciknur mmg selalu jadik pengomen tegar dimana2 blog pon.hihi...

p/s : jaa jer yg belom kasi apa2 kat cik nur...haha... next time giveaway ye..hihi..

BERT berkata...

besntnyer dpt hadiah lagi huhu.. murah jeki nur..

nuyui a.k.a miss YUI berkata...

murah rezeki..cntik2..

Cik Aini berkata...

oh yg mbuatkn konsang tu cntik adalah sbb wana pink kan..yes sgt bsetuju sbb pink itu lembut & cntik :)

Cinta Misteri berkata...

Wah Nur, lepas bleh la melaram.

Sory aritu gi klang tk smpt nk brjumpa.

syiela berkata...

untungnya nur.. akak pernah dapat sekali dari kak fieda.. dia ni mmg rajin bagi award pada pengomennya

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

cantiknyer brooch tu..tahniah nur..murah rezeki

aku HaniAsyira berkata...

manakah keronsang nya?? hee~~

Yana Libra berkata...

comel bunga tu~ :)

N.Aima K berkata...

cntk kerongsang tuuuu

Dayana Bahar berkata...

Rezeki tu.. hihi

dya bunga berkata...

ala..comelnya keronsang tu..hihi

lelamaisara berkata...

best la dapat keronsang cantik mcm tu..tahniah le...;)

::CIK LYNN:: berkata...

comelnya brooch tu :)

shidaR berkata...

untung nur :) tahniah nur :)

wan nurul hezrina berkata...

sangat lembutnyerlah warnanya=)

QasehnyaRania berkata...

cantik
lebey kurang sama dgn ciksu.tp ciksu warna biru