Rabu, 21 November 2012

Home » » Wordless Wednesday #33

Wordless Wednesday #33





Kata Hati :
Ciyee...! Nur sudah ada page sendiri laa..!
Dah lama dah buat Page ni, tapi malu kot nak war-warkan...!

Tapi hari ni dengan muka tak malunya, 
Maka terwar-warlah sudah..!

Kalau nak ke page tu, Klik je banner kat atas tu.

Ehem-ehem..!
Kalau sudi LIKE laaa...!

Lariiiiiiiiii.....!
.

35 ulasan:

aku HaniAsyira berkata...

sebagai menyokong cik nur atil like yea..

Nyue berkata...

dah ad page cik nur skang yea..hehehee

Si Matatajam berkata...

Ok nk pi Like ni..

Deqla manjew berkata...

haha.. nnti deqla like yer...deqla pun malu gak sbb x ramai yg like page deqla..haha.. GSF x ramai yg tau kot...hukhuk..

BERT berkata...

saya dtg untuk mengelaik okehh

Chic Na berkata...

ooo dah lama ek. tak perasan lak. huhu..

are_lin@yu berkata...

wahh bez2 t ayu like ya..skrg akaun tgh deactive..hhu

hnahdy berkata...

belum ada kekuatan nak buat.huhu

Eca Dwinky Asha berkata...

dgn ini kami LIKE.

wan nurul hezrina berkata...

alahai malunyer dia..nurul jugak yang takdok.huhu

nuyui a.k.a miss YUI berkata...

wah2..ada page dah dia..sybas!

Solehah Shamsuddin berkata...

wah dah da page tu.dh maju

Pemikir berkata...

Salam perkenalan. nice blog.

jemput ke blog saya ye. singgah n follow blog ini.

Puan Siti berkata...

dah ada FB page...ok2..meh pakat2 like...:P

Tihara berkata...

as salam

jap gi akak nk p like..then like akk nye jugak ey:)

boni kacak berkata...

oeh..saya nak like ni..hehehehe

Nakusan berkata...

saya nitip like ya. tp jgn lp like baliknya d tunggu...:D

salam sehat sobat....

Artabez.Cam Berita dan Informasi berkata...

saya blm punya fanpage...hehehe

makasih dan salam kenal.

Anak Pak Muin berkata...

wow, ade page..hehe

diana berkata...

akak dah lama berblog tapi tak pernah ada page sendiri.sebab tengok kawan2 yang ada fan page ni macam tak aktif je.depa lebih suka berinteraksi guna fb depa sendiri.sebab tu rasa macam malas nak buat.heheheh

Eiqa Almond berkata...

Eiqaa pun malu jugak oo hari tuu nak buat.. Tiba2x hari tu entah kenapa muka slumber invite kawan2x, kekekee xpe, eiqaa sudi.! :)

LYAfrina berkata...

wah..bagus2..nanti lya LIKE...

hazwan hairy berkata...

dah like..jgn lpa hery pnya ea..haha

Herman Bagus berkata...

hahaha

Mieya Atiera berkata...

Mieya pon ada fan page sendiri. Tapi malas lah nak uar-uarkan. Lepas nie, belum tahu lagi boleh aktif berblog seperti dulu atau pon tak.

dya bunga berkata...

dya akan like..:P

Karukord Jagau's berkata...

dh like dh (^_____^)

Cik Aini berkata...

xmo LIKE..
xmo jugak...
xmo jugak...

larikkkkkk :)
hahahaha

Mrs Velentine berkata...

dah like

9n0L4 berkata...

hehe. dah ade page rupenye ye. dgn pantas mengelike. :)

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

yeayyy nur ada page sendiri..tahniah..nak like :-)

izan mama mia berkata...

like...

Yana Libra berkata...

Baik~~~ :)

Miss BaNu berkata...

hehe nk malu2 lak cik nur..nti sy like k..

IntaNBerliaN berkata...

akak dah like :-)