Isnin, 19 November 2012

Home » , , , » Dalam Hati Ada Taman | Episod 4

Dalam Hati Ada Taman | Episod 4





Judul : Dalam Hati Ada Taman.
Masa : 19 Nov 2012 | 9.30malam - 10.30malam 
Chanel : Astro Ria ( 104 )


[ Tonton Online | Dalam Hati Ada Taman | EPISOD 4 ]

Sinopsis Episod 4 :
Amy yang mengetahui latar belakang keluarga Randi menyuruh Bella untuk terus keluar dengannya.
Manakala perhubungan Randi dan Sofia diketahui oleh Bella.

Pada yang terlepas menonton drama ni, 
boleh terus klik link di bawah untuk terus menonton ya..!

[ Tonton Online | Dalam Hati Ada Taman | EPISOD 1 ]

[ Tonton Online | Dalam Hati Ada Taman | EPISOD 2 ]

[ Tonton Online | Dalam Hati Ada Taman | EPISOD 3 ]


Kata Hati : Selamat Menonton....
.

36 ulasan:

Puan Siti berkata...

baru episod 4..nak tgok nati bila smua dh hbis..nk tgok skli gus...:P

teha berkata...

xprnh tgk cite nie =='

Mrs Velentine berkata...

tgu dia full episod baru tgk..hehe

Deqla manjew berkata...

rajinnye nur buat review citer ni...best sgt ke nur? deqla x penah lyn...huhu

nanieybarnieylurviey berkata...

penonton setia DHAT ni.. :) heee..

wawa abdullah berkata...

yeee!!! thanks cik nur coz update.. dpt jugak wawa tgk..huhu :)

Si Matatajam berkata...

Wah best bleh layan kat sini..

izan mama mia berkata...

selamat menonton...cni hujan laa nur..sana hjan tak..sejuk woo

are_lin@yu berkata...

hihi tak sempat tgk lg ni ;-)

Tihara berkata...

as salam

uwaaa akak tk tengok hee:)

noornazuha berkata...

best ke citer ni?yang akak tau shooting overseas jeh...hehehe

9n0L4 berkata...

alaaaaaaaaaaaa. episod 3 pun takdan nak tengok lagi. sobs.

hazwan hairy berkata...

xpernah tlpas tgk cita ni..hehe

boni kacak berkata...

satu je soalan saya.. dalam hati awak ada taman tak?hehehehe :P

fizafantagirO berkata...

waaa.. Nur layan eh ..hihihi xpenah tgk la sbb duk fokus kt adam hawa.hihihi

Chic Na berkata...

comel kan bella. :)

N.Aima K berkata...

clash dngn adam dan hawa..kena tengok ulangan mcm nii

Che Rosliza Che mat berkata...

suka jugak layan cerita nie..

Arina Shamsul berkata...

kak tunggu semua episod time tu kak tengok..hahahaha.

nanti takdelah penasaran...kekeke.

Hanif Maliki berkata...

Follow back yah
http://blogmashanif.blogspot.com/
salam kenal

Cik Aini berkata...

ermm..
berkira btul..update pnya la ciput..wat sakit hati ja baca tau.hahaha

LYAfrina berkata...

mmg xpnh layan citer ni

whitecappuccino berkata...

tak sempat nak lyn kt tv.ada kt sini boleh la tgok any time kan

faiq berkata...

hehe..bagus2

aku HaniAsyira berkata...

pengikut setia sgt ni..

Herman Bagus berkata...

wah ada lagi ya cik :)

IntaNBerliaN berkata...

best gak kan cite ni.. :-)

Solehah Shamsuddin berkata...

mcm best,tapi solehah xda astro

BERT berkata...

tq nur! asyik terlepas je nak tgk cerita ni.. nk tgk ulangan tah bila kalanya.. huhu

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

WAH CIK NUR TIMA KASIH SBB SHARE KT SINI CITA NI....KLU TELEPAS EPISOD LEH SINGGAH SINI :-)

NORSHAHFEZA HAMSAN berkata...

salam,belum pernah tgk cite ni=)

elfira loy matured ek bile dh blakon dgn senior mcmni,,memg mnjadi lakonnnye

dya bunga berkata...

wajib tgk..hihi

nuyui a.k.a miss YUI berkata...

jrg tgk..huhu.

wan nurul hezrina berkata...

layan gak citernie

Dayana Bahar berkata...

rajin tul update hihi minat yer?

jaakechik berkata...

teruskan usaha mengumpul ye nur. jaa support dari blkg ni..heee