Memuatkan ...

Sabtu, 24 November 2012

Home » , , , , » Sandiwara Cinta By Repvblik | Lirik

Sandiwara Cinta By Repvblik | Lirik






Sandiwara Cinta By Repvblik


Aku tahu ini semua tak adil
Aku tahu ini sudah terjadi
Mau bilang apa aku pun tak sanggup
Air mata pun tak lagi mau menetes

Alasannya seringkali ku dengar
Alasannya seringkali kau ucap
Kau dengannya seakan ku tak tahu
Sandiwara apa yang telah kau lakukan kepadaku

Jujurlah sayang aku tak mengapa
Biar semua jelas telah berbeda
Jika nanti aku yang harus pergi
Ku terima walau sakit hati

Mungkin ini jalan yang engkau mau
Mungkin ini jalan yang kau inginkan
Kau dengannya seakan ku tak tahu
Sandiwara apa, ceritanya apa, aku tahu

Jujurlah sayang aku tak mengapa
Biar semua jelas telah berbeda
Jika nanti aku yang harus pergi
Ku terima walau sakit hati


Luahan Hati : Kamu mungkin fikir aku tidak tahu kisah kamu dengannya. Padahal, apa, bagaimana, bila, dimana dan segala sandiwara kamu, aku tahu. Cuma kamu yang tidak mahu JUJUR dengan aku. Itu yang paling aku kesalkan..! JUJUR sajalah..aku boleh terima, walaupun ianya terlalu perit...aku tetap terima...

Kata Hati : Moga diberikan kekuatan untuk bertemu suatu hari nanti...Mungkin..!
.

27 ulasan:

Herman Bagus berkata...

lagunya bagus cik :) aku juga suka

shidaR berkata...

tabah yer dear huhuhu^^

Faizol Dee berkata...

baru 1st time dgr lagu ni...

Si Matatajam berkata...

Makin parah ja akak rasa luka kat hati Nur tu...rasa sedih plak bila baca luahan hati Nur ni..

Chic Na berkata...

bertemu? pastikan nur betul2 kental jiwa & raga sebelum jumpa dia k. cikna doakan segala yg terbaik. jgn lupa pesan cikna. ;)

Cik Aini berkata...

hurm,
moga trs kuat & tabah tuk hadapi segalanya..

**ai suka lagu "kasih jgn kau pergi" nyanyian pria band :)

hazwan hairy berkata...

baru tau lagu ni..rjin dgr lagu noh..hehe

Solehah Shamsuddin berkata...

nice song.mau nyanyi2 sini jap ye :)

Arina Shamsul berkata...

dik kak tak dapat layan lagu ni.internet sedang mengila selow disini.

layan lirik pun aci la ye..hehehe.

Ayuni berkata...

ada maksud mendalam....

syiela berkata...

bestkan lagu ni tapi sedih

*** dear akak dah reservekan novel tu tuk nur...kat pos novel lelong tu ada no fone nanti sms address kat no tu ye.. takpun tinggal no fone kat komen box takpe kang akak sms dear..

IntaNBerliaN berkata...

a'aa kdg2 ada yg suka bersandiwara kan

De Widiani berkata...

Assalamualaikum... hallo Cik Nur :)
hmm.. suka band Republik yaa?

Oh iya, terimakasih sekali sudah memasukan link blog saya di di list "Sahabat Dari Indonesia", sangat tersanjung,, semoga persahabatan kita abadi selamanya, heheh... >_<

etuza berkata...

harap2 kekasik cik nur jujur lah ya...)

Aida Omar berkata...

baru first time dengar lagu nie.. haha. ketinggalan betei :)

Deqla manjew berkata...

tak setia, tak jujur pulak..mmg x layak la dibuat suami nur...x rugi pun nur sebnrnya..dia yg rugi! huhu..

TiranaAduka berkata...

salam cik nur
Jln2 ptg minggu..

9n0L4 berkata...

cik nur cik nur. moge tabah sentiasa. ;)

boni kacak berkata...

best jugak lagu ni..hehehe

N.Aima K berkata...

semoga semuanya baik-baik je dear

kinara kinatara berkata...

jujur lah padaku bila kau tak lagi cinta..x gitu kak?

Mrs Velentine berkata...

nape ni cik nur..x mau sedih2

Che Rosliza Che mat berkata...

lagu best senikata pun best hihihi jiwang cik nur..

Ghani berkata...

like REPVBLIK..
apalagi lagu hanya ingin kau tahu,hehehe tp yg ini jga aku suka..

nuyui a.k.a miss YUI berkata...

dok fkir pnh dgr ke tak lgu ni..

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

best gak eh lagu ni nur....

lelamaisara berkata...

Nur kamu ok ke idak tu...macam sedih aje...