Sabtu, 10 November 2012

Home » , » Aku Dan Shaklee

Aku Dan Shaklee





Bismillahhirahmannirrahhim..!

Dengan lafaz bismillah, dengan ini aku ingin umumkan Jumaat 2 November 2012 lalu, Dengan bangganya ingin di umumkan, aku adalah di antara berjuta pengedar bebas produk Shaklee yang sedang menguasai dunia sekarang ni.

Dengan nombor ID 909823 kini sah aku sebahagian daripada pengedar-pengedar yang lain. Terima kaseh pada Yayan’sMums orang yang bertanggungjawab membawa aku ke dunia Shaklee ini.

Aku masih baru lagi.  Ibarat bayi yang baru saja keluar dari rahim ibunya, sangat memerlukan tunjuk ajar dari orang yang lebih berpengalaman.

Sekarang ni sedang belajar serba serbi tentang khasiat dan kebaikan setiap produk Shaklee kepada pengguna.

Dan kadang-kalanya tumpuan berbelah bagi dengan lambakan kerja yang ada. Agak terbantut di situ.

Entry ini adalah sekadar pengumuman. insyaALLAH di lain entry aku ceritakan lebih lanjut lagi mengenai produk Shaklee ni ya..!

Tidak kiralah siapa pun kalian, sudi-sudikanlah doakan sahabat mu ini ya..!

Terima Kaseh....!

p/s: Kalau nak tanya apa-apa tanya je...emel atau apa sajalah...! insyaALLAH aku bantu.. :)


Kata Hati : Terima kaseh sekali lagi YM….!
 .

32 ulasan:

nanieybarnieylurviey berkata...

lps ni if nani terfikir nk beli produk shaklee beli ngn nur la :)
btw shaklee remind me pd arwah mak tok.. :)

selamat maju jaya nur..

Deq's Qienz berkata...

wahh bru kejap td duk borak gan mmber pasal nih..tak sangka cik nur dah sah pngedar pula..terbaekk la

Puan Siti berkata...

Siti selalu gak guna produk ni masa bsma arwah mak angkat dulu...die guna siti pn guna..best la...

Tihara berkata...

as salam

tahnoah and good luck nur :)

YanaHime berkata...

Tahniah ciknur...kita sekapal rupanya..yana pun br join

Anak Pak Muin berkata...

berjinak2 dlm bisness..nice2

Chic Na berkata...

selamat berjaya nur. ada kot nanti soalan2 yg bakal ditanya. hehe..

BERT berkata...

wah nak joinnnn?

Cinta Misteri berkata...

ok noted. Pengumuman telah samapi ke telinga CiM.

Nenek CiM gunakan produk Shaklee ni, cucu cicit mereka nilah yg tolong belikan. skang dia sdg jalani dialisis and teka umurnya berapa??? 85++ okey, ketepatan umur tak pasti sebab taulahkan org dulu2 mana ada lahir trus gi daftar. :)

whitecappuccino berkata...

produk ni dah lama tapi kembali popular.

Herman Bagus berkata...

selamat ya sobat..

YaYaNsMuM a.k.a YM berkata...

Congrats Nur!All the best ya!Insyaallah, semoga kejayaan demi kejayaan menyusul di setiap langkah Nur..amin...:)

Ghani berkata...

masih blom ngerti,,,
shaklee itu produk apa sih Cik Nur..

shuhadaothman berkata...

wah...da jadi pengedar. hehe. shu pon ade tgok testimoni org ckp produk ni ok. kne kumpul duit la cmni ^^

Si Matatajam berkata...

Wah2 Nur pun bershaklee gak yek... I wish u luck dear..chaiyokkkkk...Sblm ni baca pasal Shaklee kat blog YM ja..lps ni kat blog Nur la plak.. Klik2 sini..

Lulu Yaya berkata...

Shaklee ni dah lama kot.. dah pernah guna produk dia.. :)

Nakusan berkata...

saya datang untuk mendo'akan sobat saya.
semogah sukses ya kawan...Amiin.


Sue PeLik berkata...

baru nak tanya cik nut produk apakah itu. huhuhuhu

etuza berkata...

kadang2 kalau kena cara boleh jg menjana rezeki bila kita join MLM ni cik nur, tahniah teruskan usaha murni, rezeki halal jg tu ya..

teha berkata...

hee.. semoga trus suksess cik nur :)

IntaNBerliaN berkata...

bagusnya nur.. lenkali leh tanya nur :-)

Cik Aini berkata...

wahhhhh..dh jd pngedar mcm Ym eh...bagus ke nur?nti cita dekat ai khasiatnya :)

kinara kinatara berkata...

wah..kak berbisness..:)

bagus2...sebab berniaga 2 sebahagian dari sunnah kan:)

Mrs Velentine berkata...

chayok2

Deqla manjew berkata...

wahh..moga menjadi pengedar yg berjaya ya nur... :)

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

pasni nk order shaklee blh calling2 nur kan :-)

N.Aima K berkata...

wah semoga maju jaya..saya pun ambil jg shaklee ni :)

dya bunga berkata...

produk apa tu?huhu

Yana Libra berkata...

wah..rajin join ye cik nur..all the best! :)

Eca Dwinky Asha berkata...

produk ne da mula popular kan.

wan nurul hezrina berkata...

nurul guna set pantang n nyusu.masa sofia bru try mmg berbaloi n suka sangt..luka masa pantang 1minggu dah baik

QasehnyaRania berkata...

a`aa..nanti boleh cari nur yer :D
tgk kak ina guna set berpanatng cam ok je:D

vitamin utk kurangkan rambut ggur ada tak ?