Isnin, 26 November 2012

Home » , , , » Dalam Hati Ada Taman | Episod 5

Dalam Hati Ada Taman | Episod 5




Judul : Dalam hati Ada Taman.
Masa : 26 Nov 2012 | 9.30malam -10.30malam.
Chanel : Astro Ria ( 104 )

[ Tonton Online | Dalam hati Ada Taman | EPISOD 5 ]

Sinopsis Episod 5:
Bella mula bekerja sebagai pelayan dan Randi bemain muzik di jalanan. Satu insiden telah berlaku menyebabkan Randi berterus terang tentang perhubungannya dengan Sofia.

Pada yang terlepas menonton episod-episod lepas, boleh terus ke link di bawah ini:

[ Tonton Online | Dalam Hati Ada Taman | EPISOD 1 ]

[ Tonton Online | Dalam Hati Ada Taman | EPISOD 2 ]

[ Tonton Online | Dalam Hati Ada Taman | EPISOD 3 ]

[ Tonton Online | Dalam Hati Ada Taman | EPISOD 4 ]


Kata Hati : Untuk episod 5, sudah di update ya..!
.

36 ulasan:

Chic Na berkata...

ooo ok. cam baca cerpen pendek je. huhu..

ELY FAUZIANI ISMAIL berkata...

thnx bagi link:) ely suke sgt randi.hehe

boni kacak berkata...

hehehe.. best jugak cerita ni..

Dayana Bahar berkata...

Rajinnyer nur.. akak tsk pnh tgk lg cerita ni

Cik Yaya berkata...

yaya jrang suka tgok drama melayu skrng..heee xtaw nape..;p
besh ke cite tu cik nur?

Herman Bagus berkata...

wah keren

Deqla manjew berkata...

owhh...nur mmg lyn citer ni ehh...deqla mls kot nk tgk..hihi....

kinara kinatara berkata...

teringin nak tengok..huhu..xp umah xdek astrolah..:)

izan mama mia berkata...

yaa..bila dlm hati ada taman bunger

nanieybarnieylurviey berkata...

da lame terlepas citer ni.. just baca sinopsis dri nur je.. bile balik bilik lupe lak nk tgk citer ni..

are_lin@yu berkata...

dh byk episod ya,1 pn xsmpt tgk lg ni..hihi

nuyui a.k.a miss YUI berkata...

x follow citer ni.

Nyue berkata...

baca sinospsis dr nur je selalu...mmg xdpt tgk la..hehehe

Mrs Velentine berkata...

MV tgu fullbaru tengok..hehehe

Aida Omar berkata...

Ala dah 4 episod terlepas.. gara2 astro kena potong dan malas nak bayar.. haha. :P

aReLaN berkata...

tak sempat nak layan citer ni.wuuuu

syiela berkata...

akak pun kadang2 tengok juga citer ni.. best

jaakechik berkata...

bagus cik nur ni....rajin kumpul.

p/s : bru sempat terjah...maaf 1000x ya.

De Widiani berkata...

wahh... Randy Pangalila... :)

Cik Nur suka Randy?
tapi sinetron ini sepertinya tidak tayang di Indonesia, belum pernah lihat, tapi kurang tau juga... saya jarang nonton televisi, heheh :)

LYAfrina berkata...

adam hawa nur layan x?? lya obses dgn adamhawa

Si Matatajam berkata...

Jap gi nak mai pulak nk tgk episode 4 ni..

Deq's Qienz berkata...

terbaekkk stiap episod cik nur hapdate ek..bgus² nt leh dq layan..

Jna marcello berkata...

Rajin nye update tuk cita ni..So na kena rajin tgkk smua episod ni hehe TENKIYU for this sharing ;)

BERT berkata...

harus tengok malam ni... yeay!

Solehah Shamsuddin berkata...

nice, cik nur

IntaNBerliaN berkata...

nur mesti selalu tgk kan.. -)

Arina Shamsul berkata...

dik kak tak tengok kak tak tahu..hahaha malar komen yang sama tang entri ni kan dik? hahaha.

9n0L4 berkata...

cik nur jadi tokey cite ni ehhh. hehe. kak fieda tokey cite adam hawa. :)

hazwan hairy berkata...

smlm dh tgk best..hehe

Cik Aini berkata...

ai x pnh lg tgk cita ni.kdg2 tu dok ingt nk tgk pastu lupa..tiap kali bc entry nur mesti dlm hati xpa2.. lps ni tgk.haha

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

tengs nur share link kat sini :-)

dya bunga berkata...

xpernah miss tgk cite ni

lelamaisara berkata...

nur akak tak pernah tgok lagi cite ni....huhu...

Si Matatajam berkata...

Jom layan ngan akak plak Nur...

Leesa Dealova berkata...

hai..episod 6 bila nak upload?

Domolitos berkata...

Slm semua..specialy cik nur..sypun suka tgk criter ni gandingan dua pelakon yg sesuai cuma ending jer kureng...huhuhh...