Khamis, 8 November 2012

Home » , , » Terima Kaseh...!

Terima Kaseh...!





Tiada kata yang patut di ucapkan selain daripada jutaan terima kaseh pada Kak Ina, Pemilik Blog Intan Berlian dan juga Kinara Kinatara pemilik Blog Jari Menari Entry Terpatri.

Kerana apa, kerana telah bermurah hati menghadiahkan Nur keronsang yang cun melecun ni.
Atas sebab apa, sebab menjadi Top Komentar di teratak indah mereka...

Seperti kalian tengok gambar di atas, itu kerongsang dari Kak Ina. Cantikkan..!
Tapi kerongsang ni, mak cakap mak nak...heee... :)

Di atas kesempatan ini, ribuan terima kaseh sangat Nur ucapkan buat Kak Ina.
Moga ALLAH limpahkan kurnia rezeki buat akak sekeluarga..!

Nanti jangan lupa sampaikan peluk cium nur pada Alisha dan Aqilah ya..!

Pada kalian yang belum kenal Kak Ina, sila-silalah terjah ke Blognya.
Dan untuk pengetahuan kalian, Kak Ina masih dalam tempoh berpantang anak kedua.

Tapi Kak Ina tetap aktif berblogging...Cayalah..!




Gambar di atas ni pula kerongsang dari Kina. Molek kerongsang tu.
Comei-comei gitu..!

Bila tengok keronsang dari kina, mak pun tiba-tiba berkenan.
Terus jadi rambang mata. Heeee... :)

Aku cakap, nak pakai ambil je.. Sebab dalam rumah tu,
Aku dengan mak je perempuan, yang lain semuanya lelaki.
Jadi tak jadi masalah nak kongsi-kongsi ni, lagipun memang selalu berkongsi. Heee.. :)

Dan sebelum bebel panjang, di atas kesempatan ini juga, Nur ingin ucapkan ribuan terima kaseh pada Kina
Moga ALLAH sentiasa murahkan rezeki Kina ya..!

Dan untuk pengetahuan kalian juga, Kina ni pandai tau Edit blog.
Kalau sesiapa yang nak tempah tu, boleh terus terjah ke blog beliau ya..!

Jadi, sampai di sini sajalah entry kali ini. InsyaALLAH kita jumpa di lain entry ya..!

Wassalam..!



Kata Hati : Bandar Warisan Sudah Mendung.....Jadi mata pun mendung..! Heeeee.. 
.

36 ulasan:

Mieya Atiera berkata...

Cantiknyaa...

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

murah rezeki nur...tahniah..cantik brooch2 tu :)

Mrs Velentine berkata...

wah dh smpi yea hadiah

aku HaniAsyira berkata...

sini pun mendung.. dan mata atil pun nak ikut mendung ke nak tiru cik nur ei?? heee~~

wah, gayut2 lg keronsang tuh

Dak Fisha berkata...

promote! promote! cantik lah. hehe

Herman Bagus berkata...

sama sama cik :)

BERT berkata...

vavava cantiknye kerongsang nur dpat! best2...

hazwan hairy berkata...

wah dpt hadiah dari kina...best2..tahniah!

Solehah Shamsuddin berkata...

wah tahniah cik nur

yana halim berkata...

alhamdulillah...murah rezeki berkat rajin komen. kat blog akak pun cik nur jd top komentor jugak. salute sungguh dgn kerajinan cik nur... ;)

are_lin@yu berkata...

wahhh cantiknya tahniah nur ;-)

Deqla manjew berkata...

wah wah.. dpt 2 brooch sekaligus.. untungnye nur.. :)

Nyue berkata...

untung nur...sakan la bergaya dgn brooch baru tu..ehheehhehe

Che Rosliza Che mat berkata...

semua cantik2....

MarliaMarble berkata...

Wah,cantiknya...! lagi2 dapat free pulak tu..aisk..=D

Sue-Rya Qistina berkata...

wah...bestnya!!

nis berkata...

Berharap awak dapat join

http://myon9diari.blogspot.com/2012/11/segmen-nak-header-simple-by-nisha.html

izan mama mia berkata...

tahniah...bilalah kita nak bt camtu lak yer..hiih

Miss BaNu berkata...

wah untung2 cantik kerongsang tuh

Si Matatajam berkata...

Cantik...kak M pun baru hapdet yg Ina..yg Kinara blom dapat lg...

boni kacak berkata...

bila nak pos kat saya keronsang tu?hehehhee :P

IntaNBerliaN berkata...

hihii sweet je rs nur n mak nur ni... kongsi2... mest nur rapat dgn mak kan.. :-)

nuyui a.k.a miss YUI berkata...

alhamdulillah rezeki kamu dear... oh, taiping ea.. takde jauh mana..hihi.

CikNana berkata...

berkilat sungguh kerongsangmu itu.hehe

nanieybarnieylurviey berkata...

bru thu Nur anak perempuan sorang :)
hehe..
cantik kerongsang tuh

LelakiSemalam berkata...

nak satu boleh...:)

caliph shuriken berkata...

klau x silap aritu kak ina suruh pilih nk kerongsang mana satu, kn? hikk...

StuntWomanWho :) berkata...

Cantikk . suka tengok tapi tak minat pakai, sbb suka yg simple2 je . hehe :)

whitecappuccino berkata...

salam nur! Bestnyer dpt benda2 i! untung ler..

mama aryan berkata...

waaa..bestnya dpt hadiah

Chic Na berkata...

dua2 kerongsang comel ye nur. bestnya.. :)

Cik Aini berkata...

wawawah...
comel lah keronsang tu..
best lah rezeki Nur tu :)

sngkan kalo ada pompuan dua je..bleh share2..kalo umah ai kat kg pakai ilang lah keronsang tu..sbb bl pinjam bw blk trs wat harta sdiri.muahahaha

fieda berkata...

comel2 keronsang tu..

Dayana Bahar berkata...

Tahniah nur... deserve it

Cinta Misteri berkata...

Mmg patutpun mnjadi rebutan. Sharing is caring, tkpe laaa.

shuhadaothman berkata...

waa..dua2 bling2..cantik! murah rezeki nur :)