Selasa, 20 November 2012

Home » , , » Aku Mahu Terbang | Part 1

Aku Mahu Terbang | Part 1



Sumber: Google


Entah sejak akhir-akhir ni perasaan nak bawa diri tu menebal jadinya..!

Agaknya perubahan biasa pada seorang gadis macam aku ni kot. Dan setiap kali berlakunya perubahan ni, aku tak akan putus mohon doa moga semuanya berjalan dengan baik dan sihat walafiat..!

Kalau diuji pun, biarlah aku masih mampu berdiri dan berjalan. Bukan nak tolak ujian dariNYA ya. Cuma tak mahulah menyusahkan sesiapa. Terutama hati mak dan abah.

Okeyh stop pasal  ni..! #lari topik pulakkk..!

Berbalik kepada perasaan menebal ingin bawa diri tadi. Akhir-akhir ni selain aktif study sikit, aku juga  aktif  mencari info-info mengenai satu tempat ni.

Bukan kat google je aku kobek, tapi dekat sorang awek cun ni pun aku tanya habis-habisan..! kebetulan dia pernah pergi tempat tu. Lagilah macam-macam aku tanya.

Bila semangat jadi berkobar-kobar, tentulah berazam nak kumpul duit untuk membawa dirikan..! almaklumlah, duit yang ada belum cukup..#berangan je lebih..!

Kalau dah jejak kaki ke sana, tentulah nak ambil kesempatan ini untuk berjumpa sahabat di sana. Dan aku pun mulalah merisik khabar keberadaan orang di sana. Tanya adakah wilayah yang aku ingin pergi ini dekat dengan wilayahnya..? 

Tapi malangnya wilayah yang aku nak pergi ni jauh dari wilayah kelahirannya. Bila di tanya jauh mana..? Katanya makan masa sekitar  2 atau 3 jam perjalanan. Ibarat macam Taiping Ke Tanjung Malim. 

Ermm..kira jauh juga tuuuu..!
Errmmm…..Macam mana ni? Masih bersemangatkah aku…???

Eh..terasa panjang pula entry ni, Continue la ya.…Heeee….^___^



Kata Hati : Fening Lalat ooooo....!
.

43 ulasan:

hazwan hairy berkata...

jalan2 mn...

nanieybarnieylurviey berkata...

jgn lupe bgtau nk terbang ke mana..
sbr menanti entri sambungan :)

Mrs Velentine berkata...

wah nak g mana ni cik nur

wan nurul hezrina berkata...

sbr nur jgn fening2..dux relex sambil lyn secawan milo sejuk dlu..hikhik

ELY FAUZIANI ISMAIL berkata...

Hye cik nur! Kte jln2 sini.plan nk gi trip eh?waa seronok nye.nnti update entry jln2 plak:-)

noornazuha berkata...

nak bawa diri ke mana tuh cik nur?sedih je bunyinyeee

are_lin@yu berkata...

contiue cpt..hihi

NORSHAHFEZA HAMSAN berkata...

kalau nk bawe diri saye nk ikut,heheh tetibe =p

Encik H berkata...

Uuuuu..Tg. Malim..kampung halamanku..hahaha

Che Rosliza Che mat berkata...

apa nama tempat tue berkobar2 cik nur mau pergi hihihi

dya bunga berkata...

cik nur mahu terbang ke mna?

Mieya Atiera berkata...

Cari tempat yg dekat-dekat dah la.

Chic Na berkata...

nak terbang kemana tu nur? apesal nak bawak diri lak? hihi..

BERT berkata...

ai cik nur.. nk kemana plk tu... bercuti yaa

Deqla manjew berkata...

ingatkan review drama td..hikhik...rupanya nur nk pegi mkn angin smbil menenangkan fikiran yer..hurm..byk tmpt ada kan nur..pilih jek..pas tu kuar duit blnje la ape lg..hoho..nk bercuti jauh2 sgt ke ni siap nk kena terbang bagai? kalo ada sayap kan sng.. ngee.. apapun, buat la pilihan terbaik ye. :)

Dayana Bahar berkata...

nk kemana tu cik nur comel....?

Misya Mialen berkata...

haippp. nak pegi mana tu nur???? sabah ka? hihih

Jna marcello berkata...

japp japp Nak bawa diri kemana?
nak ikut bole?

lelamaisara berkata...

nak kemane tu NUr...nak itut boleh???

faiq berkata...

yg pergi mne nye yob?

Arina Shamsul berkata...

tebang kemana dik? bawa daku bersamu mu..hahaha.

aku HaniAsyira berkata...

nak kemana cik nur?? cuba bagitahu sikit.. plisss..

Nyue berkata...

hahahahah...mcm ayat drama ni cik nur...

Mrs Mikko berkata...

eh eh.. d mnakah??

adakah d sabah?
kiki.. saja gatal nak sabah jg.
mentang2 negeri sendiri..
hahah

Herman Bagus berkata...

haha bonekanya bagus ya cik danbonya :)

9n0L4 berkata...

ape ni cik nur. huhu. suke buat org tertanye tanye. entry terrrrrsirat berselirat. hehe.

boni kacak berkata...

erkk..awak nak ke mana ni sebenarnya????

jaakechik berkata...

nur nak ke bangkok ke?

Tihara berkata...

as salam

nak bawa diri ke mana tu cik nur:)

Cik Aini berkata...

hehehe
pewitttt..sapa awek cun tu?
yg penting semangat tuk bgn bejuang & kembali senyum seperti biasa kian menebal dlm hati Nur...tu dh ckp baik :)
kalo niat kita ikhlas pasti dipermudahkan Tuhan wpun jauh beribu batu.kan?

Hanif berkata...

Minta followbacknya donk sobb

LYAfrina berkata...

ingin terbang ke seberang laut kah?? sabah+sarawak??

apa2 pon lya doakan moga semua impian nur tcapai.. & semoga hati nur sentiasa diberikan ketenagan & kelapangan

AyueJean berkata...

Nak kemana agak Cik Nur kita ni ye.....???

Pn. Sheila@CC berkata...

kat mana tpt tu... suspennyer... hehe

Fendy berkata...

wahh...semoga dapat pergi ke sana...

chemie berkata...

oooo tak paham la saya...
cik nk kena mana ni?

Cik Pensil berkata...

selalu ingat nak bawa diri . tapi tak terbawa ke mana2 lagi pon . haha.

asalnya sebelum bace entry ni , ingatkan akak nak terbang ke london ke new york ke .

eh , jangan lupa ajak kita nanti :D

Eca Dwinky Asha berkata...

aku juga ingin turut terbang...mari.

Si Matatajam berkata...

Nak kemana plak tu Nur? Cer citer Cer citer..

izan mama mia berkata...

jgn terbang jauh2..nnt sesat

Solehah Shamsuddin berkata...

nak ikut cik nur terbang boleh?

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

wah nk terbang ke mana tu nur

Yana Libra berkata...

Ke mana cik nur??