Jumaat, 23 November 2012

Home » , , , » Bebaskan Diriku By Armada | Lirik

Bebaskan Diriku By Armada | Lirik






Bebaskan Diriku By Armada


Lama sudah ku pendam ini
Lama sudah ku makan hati menghadapimu
Ini semua tentang dirimu
Tentang caramu memperlakukanku

Tak sadarkah kau selama ini
Bukan cuma hati yang kau sakiti, juga hidupku
Diriku ini pasanganmu, bukannya musuhmu
Tak perlu kau siksa aku

Aku berhenti sayang, ku tak bisa lanjutkan
Kisah ini bersamamu, aku takkan mampu
Menghadapi semua kebohongan yang biasa kau lakukan
Aku hanya minta bebaskan diriku

Aku hanya minta bebaskan diriku
Aku hanya minta bebaskan diriku


Luahan Hati : Makan hati berulam jantung, memang perit..! Kamu bukan saja menyakiti hatiku, malah seluruh hidup aku. Semuanya sebab kebohongan yang kamu cipta..! Janganlah siksa aku lagi...Maka, jujur dan bebaskanlah diriku.....!

Kata Hati : 'KEJUJURAN' dan 'KEPERCAYAAN' sangat-sangat-sangat penting dalam sebuah perhubungan...!
.

25 ulasan:

Herman Bagus berkata...

lagunya keren ya cik

YanaHime berkata...

ala ciknur...jgnlaa sedey2...hilang seseorg maknanya akan ada yg lebih baik di masa depan...tawakal & redha laa

Chic Na berkata...

eh nur, lain pulak suara dia dr lagu yg aritu. yg ni ok sket. huhu..

betul tu, jujur & percaya. sekali kita dibohongi selamanya kepercayaan kita hilang. :)

dya bunga berkata...

best juga lgu ni

Dayana Bahar berkata...

Layan je lah lagu ni hehe Sabar ye Nur...

Si Matatajam berkata...

Ishk sapa yg buat Nur camtu.. Habaq mai kat akak..akak tolong belasah ngan Khalish..hi hi..Sabaq ja la Nur..semua tu dugaan...

Si Matatajam berkata...

Betoi tu Nur, kepercayaan & kejujuran tu penting sgt dlm perhubungan

Cik Aini berkata...

sgt2 setuju dgn :-

Kata Hati : 'KEJUJURAN' dan 'KEPERCAYAAN' sangat-sangat-sangat penting dalam sebuah perhubungan...!

biar sejauh mana pun berada selagi ia berlandaskan 2 perkara yg penting itu..pasti sumanya kan baik2 saja :)

Ummi Iman berkata...

Salam cik nur. Mmg kejujuran dan keikhlasan tu penting. Kalau rasa betul tak perlu minta dilepaskan tapi kita sendiri yg 'pergi'

Cik Pensil berkata...

kepercayaan penting .

susah nak dapat kepercayaa .

dEdEQ dE wIshEs berkata...

BESHHKAN LAGU NI .. HEHE

trah zain berkata...

betul,, sangat susah nak bagi kepercayaan kat orang when it comes to something important, especially 'bout heart..hoho

izan mama mia berkata...

ish...jgan makan hati ulam jantung cik nur..makan kerabu jantung pisang sedap ler...sabar ciknur

etuza berkata...

cik nur dah klik vedio tu. Best jg lagu diorang ...

lelamaisara berkata...

sape plak yg bohong nur ni...boyprennnn ea nur....iskkkkk

Solehah Shamsuddin berkata...

ye.btl tu.jika tidak jujur,rosak segala kepercayaan.jika tidak percaya pulak,rosaklah semua kejujuran

whitecappuccino berkata...

buat apa berpura2 lagikan? baik blah aje hehe

shidaR berkata...

wahhh..nur bunyi sedih ja..sob..sob ;(

IntaNBerliaN berkata...

bebas jika ianya yg trebaik

Deqla manjew berkata...

sabo byk2 la nur yer...ssh2 sgt nur bebaskan je diri sendiri...huhu

TiranaAduka berkata...

pekabar cik nur?

Mrs Velentine berkata...

betul kejujuran tue penting

Cinta Misteri berkata...

Bebaskn dirimu.
Apsal jiwang ni Nur?

Che Rosliza Che mat berkata...

Aduh...cik nur jangan sedey2...hihihi...

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

apsal nur mcm sedih jer huk huk huk