Sabtu, 17 November 2012

Home » , , , » Hargai Aku By Armada | Lirik

Hargai Aku By Armada | Lirik






Hargai Aku By Armada.


Seringkali kau merendahkan ku
Melihat dengan sebelah matamu
Aku bukan siapa-siapa

Selalu saja kau anggap ku lemah
Merasa hebat dengan yang kau punya
Kau sombongkan itu semua

Coba kau lihat dirimu dahulu
Sebelum kau nilai kurangnya diriku

Apa salahnya hargai diriku
Sebelum kau nilai siapa diriku

Seringkali kau merendahkan ku (kau merendahkan ku)
Melihat dengan sebelah matamu
Aku bukan siapa-siapa

Coba kau lihat dirimu dahulu
Sebelum kau nilai kurangnya diriku

Apa salahnya hargai diriku
Sebelum kau nilai siapa diriku



Luahan Hati : 
Apa salahnya kalau kamu nilai siapa aku sebelum kamu menilai apa kurangnya diri aku. 
Ini tidak, kamu langsung tidak hargai aku, walaupun aku telah sedaya upaya menjaga dan setia dengan kamu..! Tapi kamu, sedikit pun tidak menghargai aku....!


Kata Hati : 
Lagi lagu yang terasa kena dengan aku..!
.

21 ulasan:

Chic Na berkata...

err maybe dia ada alasannya sendiri. ;)

dh jatuh cinta ngan band ni eh.

nanieybarnieylurviey berkata...

People mudah judge people before kenal. Selalu nmpk kekurangan orang je

Tihara berkata...

as salam

lagu penuh makna..sabar ye cik nur

Busyra Bt Takiyudin berkata...

nice!.. :)

Herman Bagus berkata...

lagunya bagus nih cik :)

Sally Yatiey berkata...

Suka lagu ni. Lirik dia best!

Ctie Anis Nisa berkata...

mcm terkena kat nisa juga..huuuu...:)

etuza berkata...

best juga lagu ni cik nur..

aku HaniAsyira berkata...

jgn dengar sgt lagu yg mcm kena pada diri ni cik nur.. nanti lagi sedih.. =)

Si Matatajam berkata...

Ishk2 sapa yg buat Nur rasa camtu yek... Jgn suka2 nilai org kl tak kenal sedalam-dalamnya..

Dayana Bahar berkata...

huhu mcm sedih je.. mmg sakit hati tgk ending citer tu nur,, akak pun tak suke huhu

Ghani berkata...

aku paling suka sama lagi ini...

Cik Aini berkata...

hehehehe
byk kan Nur lagu yg ada kaitan..dan2 terasa mcm lagu tu kena ja kat batang idung.hehehe

9n0L4 berkata...

byk betul lagu cik nur ni. org lain takleh amek. ;)

Deqla manjew berkata...

Sabar ye nur..rugi dia x hrgai nur...sbb org lain sendri pun pasti xkan pernah hargai dia...deqla kat sini sentiasa menghargai nur tau... ;-)

jaakechik berkata...

kalu ciknur terasa sebak bila dgr lagu2 mcm ni, nasihat jaa terus cpt2 tukar ke lagu gangnam style yer...hehehee...

~ayat mintak penampor dari ciknur ni!

Puan Siti berkata...

best lagu & lirik ni..Siti suka yg ni..:P

Che Rosliza Che mat berkata...

best jugak layan lagu nie..

Solehah Shamsuddin berkata...

kwn solehah sll pasang lagu ni dlm lappy dy.

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

eh syoq la pulak lagu ni hehe

wan nurul hezrina berkata...

mmg suka lgunie..lynnn jer dengar.alololo nga sedih ek meh nk pujuk