Isnin, 5 November 2012

Home » , , , » Dalam Hati Ada Taman | Episod 2

Dalam Hati Ada Taman | Episod 2





Judul : Dalam Hati Ada Taman.
Masa : 5 Nov 2012 | Malam Ini | 9.30malam - 10.30malam.
Chanel : Astro Ria (104)

[ Tonton Online | Dalam Hati Ada Taman | Episod 2 ]

Sinopsis Episod 2 :
Amy berjumpa dengan Randi dan memberi tempoh 100 hari kepada Bella untuk memberi keputusannya. Mereka kemudiannya kembali ke Malaysia.
Selanjutnya, jangan lupa saksikan Dalam Hati Ada Taman Malam ni ya..!

P/S : Mengenai CCTV tu, terima kaseh atas pandangan kalian ya..!
Aku dah jumpa. Cuma belum discuss je lagi.
Akan di uruskan nanti..!

Kata Hati : 
Isnin yang sedikit kepincangan. 
Tetiba mood hilang entah kelaut mana.. 
Mungkin disebabkan lambakkan kerja.
InsyaALLAH, kalau sempat sampailah aku ke teratak kalian ya..!


.

38 ulasan:

steffany daph berkata...

channel apa tu ? Dngar mcm best (:

deqjamucuxx berkata...

twinkk-2 . minat cerita ni sebab prangai mama (amy mastura) yang oshem !

Cinta Misteri berkata...

Kenapa??? Syian nye dia...nnti mood dh ok, post n3 yg happy2 yep

Cinta Misteri berkata...

Oxh yea, tktau plak ada citer ni skang

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

nasib nur remind kat sini...nk tgk juga malam ni..Insyaallah kalu xlupa hehe

Arina Shamsul berkata...

kak tengok iklan je dik..hehehe.

Herman Bagus berkata...

bagus ya ini filmnya :)

Cik Siti berkata...

nasib nur ade jadi pengulas sinopsis..hehehe...TV kt umah ade dua, tp astro 1 jer...so, xleh tengok la...husband monopoli...

are_lin@yu berkata...

mcm bez ja tapi tak tgk lg..hehe

noornazuha berkata...

satu jeh yg akak nk tgk drama ni..sebab kat Paris...hehehe

izan mama mia berkata...

kat rumah dh xder astro laa...xleh tgh dah

Chic Na berkata...

tak tengok. sbb yg lain sume lelaki, mana nak layan citer camni. :)

Tihara berkata...

as salam

akak layan korea..tk tengok dah cite ni..hari tu plan nak layan cite ni huhuk :)

Dak Fisha berkata...

Fisha tak tengok pon lagi. best ker?

kinara kinatara berkata...

alah ngak ada astro kod..:)

macam ne nak tengok..huhu..:)

Mrs Velentine berkata...

nak tengok kat you tube lah

LYAfrina berkata...

x pernah tgk drama ni...
skarang kalo layan pon adam & hawa

Karukord Jagau's berkata...

aku tak de astro cemana..? huhuhuhuu

jaakechik berkata...

jaa tadak astro..hrm...sedih sob..sob...

drzirakudo berkata...

awk suke eh? sy tgok gk epsod prtame tp pastu da msuk u blek. tkde astro haha T_T

N.Aima K berkata...

susah la nak cathup cerita ni..pastu nak tengok cerita adam dan hawa lg...mak kompiusss nak tengok mana 1 wuwuwuwuwu

boni kacak berkata...

wah..macam menarik je ni..hehehe

aku HaniAsyira berkata...

minggu ni xdpt tgk.. aishhh..

buat kerja leklok cik nur.. jgn stress k.. =)

caliph shuriken berkata...

hebat laa diorg dlm hati ada taman.. 'loaded giler', erkk...

wan nurul hezrina berkata...

datang melawat nur...bzz ek nurulpun agak bz jugok..citer DHAT mmg sedapgak layan

IntaNBerliaN berkata...

akak x berkesempatan lg nak tgk cite ni..

Masz Sidek berkata...

tak ada kesempatan nak tengok lagi.... ;'(

wawa abdullah berkata...

dah stat ek cite tu? waaa..beshnye dapat tgk..

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

hai nur..semalam xtgk pun citer ni sbb dk layan qalief main jer hehe

AyueJean berkata...

Cerita ni cute sangat....
Suka dengan diorang... =D

9n0L4 berkata...

cantik betul elfira loy ni. berebut cenel nak tgk adam hawa. :)

dya bunga berkata...

cite tu mmg best

Ghani berkata...

sayang aku ngga bisa nonton..

Deqla manjew berkata...

x penah la tgk hero indon ni berlakon dlm cite ni..tp dlm cite cinta fitri isnin-jumaat deqla tgk..hihi

Cik Aini berkata...

lps ni ai baca sinopsis sini je lah eh..xpyh tgk tb dah.hehehe
len kali sinopsis tu bg pnjg skit agak2 full tuk satu episod lah senang.ada paham?hihihi

Si Matatajam berkata...

Ala tak sempat tgk episod dua ni...nnt nk tunggu ulangan la gamaknya

fieda berkata...

tak berkesempatan nk tgk lagi.

Dayana Bahar berkata...

Xpernh tgk.. best ker