Rabu, 28 November 2012

Home » » Wordless Wednesday #34

Wordless Wednesday #34






Kata Hati :
Aku pun terkena demam doyan crepe..!
Punya mencari, akhirnya jumpa dekat
Kedai makan Sabar Menanti, Ipoh.
#Belakang stadium Ipoh..!

Rasa dia...?
Sedappp....!!!.

46 ulasan:

Deqla manjew berkata...

mmg sedap punn.... sepeket mmg ada 6 kan? brape harga ni nur??

nanieybarnieylurviey berkata...

finally dpt jugak kan ?? :)

Dak Fisha berkata...

Ya Allah. sedapnye. teringin nak rasa sedap tak cik nur?

Mrs Velentine berkata...

MV blm kena lagi..hehehe..done fear factor

kinara kinatara berkata...

wah semua dah demam doyan nyh..

AyueJean berkata...

AJ belum ada rasa nak makan lagi...
AJ pun bukan peminat durian sangat.... =D

Nyue berkata...

masih xabis ag psl durian crepe nie kan...huhuhuhu..

xpe la nur mkn durian..eheheheh...Nyue durian xmkn..tp tempoyak mkn jerr

hermanbagus berkata...

Sedapnya :)

hermanbaguz berkata...

Sedap nih cik :)

aku HaniAsyira berkata...

atil tak pernah rasa lagi sampai sekrang.. tp kedai sabar menanti tu atil tau sbb kalau g ipoh selalu makan situ.. heee~~

BERT berkata...

klu g ipoh blh cari ni.. x pnh lg rase tau

wawa berkata...

sedapnya durian crepe tu,, saya x pernah makan lg.. nak test lah lepas ni..
Other thing, saya dah tag nama cik nur utk satu giveaway ni.. join eh.. ni link dia,, http://nuratiqahnajihah.blogspot.com/2012/11/first-giveaway-who-is-my-bestfriend-by.html

Ummi Iman berkata...

Tak sentuh durian lg... ;)

Ctie Anis Nisa berkata...

nyum3...bak sini sikit nur..lalala.. :p

Chic Na berkata...

sesuai nama kedai tu sabar mananti nur dtg beli. hihi.. cikna blum mkn lagi.

Si Matatajam berkata...

Nur pun berjangkit gak! Hi hi hi..

Miz Tia berkata...

itu kue rasa apa ya kak.. dan isinya apa kak??


salam dari miztia .. makasih kaka cik nur udah memasukan blog miztia di daftar List :) ..Link bLog kakak juga udah miztia masukan kembali di dalam daftar sahabat blogger miztia, makasih ya kak ^_^
.

LYAfrina berkata...

lya pon dah merasa bru2 ni..mcm mkn durian musang king ori kan.. tp sebijik j la rasa... pastu cannot go..muak

whitecappuccino berkata...

tak penah mkn ler...kena try gak one day.

Yana Libra berkata...

cik nur pun dah rase!!

semua kata sedap..xleh jadi ni..huhu~

beauty berkata...

memang sedap..
kita pun suka..:)

aisya berkata...

tak makan durian tp teringin nak merasa.. nmpak mcm sedap je.. huhu

akuamir berkata...

memang la sedap, tapi dalam bentuk cenggitu, ragu sikett,hhaa

Putri berkata...

ada kat sabar menanti ye..
insyaAllah blk perak nanti saya serang sana
teringin nak rasa

Nakusan berkata...

itu namanya kue apa kawan..hehehe
maaf sobat br bisa berkunjung.

salam sehat ya sobat.

izan mama mia berkata...

dtg mengendeng crepe durian...ada lg tak..

N.Aima K berkata...

fenomena 1 malaysiaaa

IntaNBerliaN berkata...

ni yg tingin nk mkn ni..

nuyui a.k.a miss YUI berkata...

aik, kedai sbr menanti ada jual ea? brape nur?

lama tak p makan sana sejak dh hbs poli..kui3..,

caliph shuriken berkata...

menarik jaa tgk kaler kuih ni, hikk...

Dayana Bahar berkata...

Mkn bnyk2 muak gop...

boni kacak berkata...

sedapnya...saya tak merasa lagi durian crepe ni..

dya bunga berkata...

ala..dya xjumpa lg..

miranadia berkata...


sekarang ni durian crepe ni femes lah. teringin plak nak rasa

Cinta Misteri berkata...

Wah, terjebak juga ni. Tp CiM rasa muak la..walaupun CiM hntu durian

Susie Yanti berkata...

itu kue durian kah...? pasti enak ya..hehehehe

Cik Aini berkata...

sedap eh?
x caya..x caya jugakk...
hahaha

lelamaisara berkata...

sedap kan nur....:)

syiela berkata...

sedapkan... akak kalau sikit2 mmg tak cukup

Jna marcello berkata...

dimana sahaja durian..jelessssssssss nyeeeee

9n0L4 berkata...

ni harge 10 hengget ke cik nur. tadi abg ipar ade beli satu pek cenggini. :)

fizafantagirO berkata...

femes btol durian crepe ni skarang kan .. nampak sedap..teringin nak makan ..huhuhu

::CIK LYNN:: berkata...

lynn dh try...mmg sdap :) dlu tme sek slalu mkn kt sbar mnanti tu...jauh nya nur cri crepe smpai ke ipoh..hehe

shidaR berkata...

wahhh crepe...best tgk warna dia..kuning ya amat..

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

eh terpublish komen xdan habis hahahaha

demam durian crepes skang ni hikss

wan nurul hezrina berkata...

sebelum meninggal arwah sempat makan durian crepenie..dia manalah ada fb atau blog mmg tak pernah tau wujudnya DC nie..masa dia makan 1 nak lagi satu tapi akk tak bagi sbb dia takleh mkn durian.sekadar lepaskan keinginan dia saja..siblah sempat dia rasa=(