Sabtu, 11 Februari 2012

Home » » .:: Big Apple | Terbaeekkk..!! ::.

.:: Big Apple | Terbaeekkk..!! ::.

.



Selamat menikmati malam minggu semua. Kita masih di sini. Alhamdulillah. Kali ni, aku nak bebel pasal makanan lagi. Mungkin kalian pernah makan. Tapi aku? Ini pertama kalinya…heeee.

Serius ini pertama kali aku makan donut dari Big Apple. Kalau sebelum ni aku hanya pandang sebelah mata je kedai Big Apple ni.

Tapi gara-gara terpengaruh dari Entry seorang blogger yang amat meminati si kura-kura.  Akhirnya aku tewas dengan nafsu makan yang kian membuak-buak semenjak dua menjak ni.

Siapa blogger yang minat kura-kura ni? Kalau kalian pengikut setianya pasti tahu. siapa lagi kalau bukan blogger D'NYUE 

ENTRY bersahajanya mengenai donut big apple  Berjaya menarik nafsu makan aku untuk mencuba.
Dan akhirnya Nyue, Cik Nur sudah mencubanya. Memang mantopp…!! Big Apple terbaik…!!

Jom tengok apa yang aku sebat...hehe





N'yue, namanya citarasa kita sama. Donut Californian Almond sedappp...!! Memang sedapp..!! Yang lain-lain pun sedap juga. Tapi tak tahu nama apa pula yang lain-lain tu. Californian Almond tu pun tahu dari blog Nyue. Hehehehe..

Lepas je santap donut yang gebu-gebu tadi bersama family, dan akhirnya....


Kotak licin, dan kami kekenyang...!!! Abah dan adik pun, sambung fokus pada bola semula..Hehehehehe... ^____________^


Kata Hati : Big Apple, memang sedappp...!!

.

18 ulasan:

Nyue berkata...

Firstly, terharu Nyue bc entry terbaru Cik Nur nie..plus Cik Nur pon suka favourite Nyue...nmpknyer Cik Nur terpengaruh secara xsengaja..ahahahah...
Nie..wat nyue teringin nak mkn taw..huhu...cnfrim lps nie..Cik Nur rindu kat donut2 ag...
apa2 on tahniah keinginan Cik Nur utk rs Donut big apple tercapai akhirnya...Sweet sgt..
apa ag erk..ops..Thanks jgk..mention blog d'nyue =))

:: Cik Nur :: berkata...

sama2 kaseh.. :) mmg cik nur tpgaruh betul bila baca entry nyue tu..padahal sebelum ni boleh nak katakan tiap2 minggu lalu depan kedai big apple tu.

tapi bila baca entry nyue, trus mcm TERINGINNYAAAA....!!! hehehe..

betul kata nyue..pasni mesti teringat2 donut big apple...tapi xboleh selalu la..nanti btmbah2 lemak..hehehe

favourite nyue tu mmg sedap..adik pun suka..hihi

Nyue berkata...

ahahaha...suka xmesti wajib mkn selalu kn..he3...ad ketika ikut angin gak..

yer ker..mesti suka almond 2 kn..kwn2 nyue ckp y jenis 2 simple..tp y tuh je nyue suka...

choice donuts bnyk tp serius nyue stkt nie bru dlm 3jenis rs jer..slps 2 terus melekat dgn Californian almond

=))

teha berkata...

eh , kite baru mkn big apple smlm.. hihihi :)

Tiramisu Fatiema berkata...

lame tak makan big apple..last tahun lepas..haha..sedap...

ecadwinkyasha berkata...

ne yang teringin nak gi big apple neyh!!!!!!!!.huaaa.....

eca suka makan,selalu kongsi beli dgn housemate..beli 6 baru rm15++ je kan.setiap sorang ambik 2 biji donut,baru rm5.hehehe :)

Arina Shamsul berkata...

Ya saya pun mengakuinya,memang sedap,mana2 pun donat big apple juga yang saya suka.hehehe.sedap sampai menjilat siku kan.?hahaha.cik nur pernah jilat Siku dak?cuba try...hahaha.

keeya mustafa berkata...

memang terbaek berbanding yang lain..wee~sodop tok terhinggo..

akuamir berkata...

pergh!!! nampak pon dah terliur nieh....

takde simpan satu ke tok amir niehh?? :O ahhaa,, ni nak kene pergi cari ni..

btw,, tanx cik nur!! :D

miss faten berkata...

BIG APPLE OHSEM!!!
J.CO PUN KALAH KOT?
HEHEHE :)

Dunkin Donat? *bunyi cengekrik*

Haha ;P

lisa berkata...

lisa x mkn big apple..hihi :D

qamarguyz berkata...

salam ziarah..
hehE, memang selalu pekena Big Apple jew pun..c0z ni jew yg terdekat ngan umah..boleh laa =)

Adila Saidi berkata...

dila pun suka makan donut big apple nih, tapi nama tak tahu pun, haha :)

:: Cik Nur :: berkata...

bis apple, mmg sedap...dunkin tu...xseberapa la...huhuhuh

:: Cik Nur :: berkata...

amir..kena cepat2 cari..hehehe

:: Cik Nur :: berkata...

qamarguys, dekat dgn umah eyh..nanti boleh blanja..hehehe

:: Cik Nur :: berkata...

dila, selalunya kita tgk yg cntik2 je..tapi nama tak hafal lak..hehehe

Ca Cik Duyung berkata...

big apple ni manis sangat berbanding dunkin donut...tu yg x berapa tu..tp ada gak yg ca suka..ca lupa nama dia..dia ada cheese kat atas donut tu..tu ok la..lagipon ca ada migrain, coklat2 dia mmpu wat ca sakit 2 3 hari gak..huhu..sedih! :(