Rabu, 29 Februari 2012

Home » » .:: Adeh...Siyess Lawak..! ::.

.:: Adeh...Siyess Lawak..! ::.





Sumber Gambar : KLIK SINI


Adehh..! Siyess..sakit perut aku gelak. Reaksi muka budak tu sesuai sungguh dengan dialog.

Kucing tu pula, pandailah buat muka pasrah. Memang kena betullah..!

Depa ni dapat dekat aku, dua-dua aku picit..!

Geram..! Sebab comeiiii... hihihihi.

^___^

Nak Lagi Comeii [KLIK SINI]



Kata Hati : Fuhh..Fenat..!

.

14 ulasan:

yana halim berkata...

hahaha....cute gile!

M@W@R Q@SeH berkata...

heheee akak tgk pn tergelak...pandai btul sape yg wat dialog tu...

teha berkata...

hahhaha ! lawak jee !

aku HaniAsyira berkata...

"Eh, jangan pandai-pandai buat salah lagi yea"

Agak2 cmtu ker baby tu cakap... hee~~

acheeqa farhana berkata...

sian kucing ni..sadis je muka..hahaha

^_^ Zaza Nur Iman berkata...

kiut gila =)

Arina Shamsul berkata...

hihihi..pelakon terbaik :)

Masz Sidek berkata...

hahaha... kucing tu macam tahu jer budak tu tak buat hati kat dia... ;P

steffany daph berkata...

eleh, dia lagi kiut dri kucing :D. memang cute pun muka dia. gelak pula tgk reaksi budak ni pgang kucing.

dyabunga berkata...

haha..pndai kucing tu buat muka seposen..haha

nur_za berkata...

hahaha..memang comei kan tengok

Zaki Muhammad berkata...

haha macam real je kan~~~
kih kih
gelak golek2

Fakhrul Haiyin berkata...

haha. lawak ! comel ja budak tuh.

cendol berkata...

haha mmg lawak. first time tengok ni kat fb mmg tergelak gile2 lah