Isnin, 20 Februari 2012

Home » » .:: Tukar Baju Baru ::.

.:: Tukar Baju Baru ::.

.





Perasan apa-apa tak..?

Belog yang dulunya kosong, Kini bertukar wajah. Heeee.. ^__^

Sebenarnya Ini je yang aku mampu buat. Tak berani nak edit lebih-lebih. Sebab aku bukanlah pandai sangat bab edit mengedit ni.




Kalau sebelum ni, belog ni memang kelihatanya kosong je kan..? Tapi setelah mendapat lebih daripada 60 kritikan dari segmen BEN ASHAARI TANYA KAU BERANI KRITIK BLOG AKU TAK? Yang anjurkan oleh Blogger terkenal, Aku buat keputusan untuk berubah wajah.

Dari tarikh aku join segmen tu, sampai ke hari ini aku masih lagi mengedit. Punyalah makan masa yang lamakan..? Itulah tandanya aku memang buta bab edit bagai ni.

Di atas kesempatan ini, aku ingin mengucapkan ribuan terima kaseh pada yang sudi memberi kritian yang berhemah pada blog ini.

Kritikan kalian amat-amat aku hargai. Dari kritikan itu aku sedar segala kelemahan yang ada di belog sendiri.

Dan juga ribuan terima kaseh pada kalian yang tak jemu-jemu singgah di teratak aku ni. Kalian memang bestlah..!!


Pada yang nak tukar baru tu, bolehlah cuci mata di SINI . Lepas tu, jangan lupa [ KLIK SINI ]




Kata Hati : Rasa pening  bila mengedit bagai ni..!

.

19 ulasan:

Yana Libra berkata...

blaja dr mana edit2 ni? saya pun tak tau..hehe ~~

Nyue berkata...

baru n bertambah segar tuh..he3...sponser kian bertambah..he3..

^_^ Zaza Nur Iman berkata...

wah.comel dah blog dia.. =)

Hans berkata...

hehehe
nampak comel :-)

whitecappuccino berkata...

pandaila jugak cik nur edit mengedit ni..ok jer ni.

:: Cik Nur :: berkata...

Ini je yang mampu...Layouts ni copy je..yang edit2nya benda2 yg hilang...huhuh

ecadwinkyasha berkata...

oke ne dear....simple dan cantik :)

aReLaN berkata...

wow...nice.rajinnya.saya gak malas bab edit mengedit ni.hehehe

Iffika | Ruslan berkata...

haha takdek dah kelopak bunga !

tapi nice jugak simple macam ni , belog saya lagi simple hahaha .

teha berkata...

haa , kan dh comel ;)

dyabunga berkata...

dya still tak ada masa.. tapi dya akan ubah background blog dya.. blog cik nur dah ceria..like..:D

Ca Cik Duyung berkata...

ca dah malas dah nak edit2...

wah~ lebih 60 komen?? hebat tol penangan segmen abg ben tu yek..hehe

L berkata...

L xpernah tukar dr dulu.. huhu

jom baca sekeejap..=)
http://lolz-l.blogspot.com/2012/02/menyekutukan-allah.html

Arina Shamsul berkata...

ok la tu dear,nampak comel dan simple..ngee..

tapi tang gambar profile tu,tukar muka boleh?teringin nak tengok muka cik nur..ahaks..manatau terserempak kat jalan leh belanja makan.ahaks.

hahaha,aku mengkritik juga ke ni?kekeke.

yana halim berkata...

akak x sempat nak mengedit lagi. tempek watermark pun mcm malas...hehe

:: Cik Nur :: berkata...

Arina, sy dah tukar, sebenarnya malu nk letak pic sendiri..huhuhu... suke bkerja di belakang tabir je.. :)

Aine Ainun berkata...

Sy pasan, profile pic da bertukar;)

comeylah...:)

Masz Sidek berkata...

dah warna-warni... cantik...
sy pun dah stop edit...
selepas segmen abg ben hari tu... dah 2 3 kali gak bertukar... sekarang ni baru puas hati dgn rupa blog baru... hehehe...

Cik Nur berkata...

Pn.Aine..hekhekhek.xcomel pun..gumuk adelah....segan nk letak sebenarnya..huhuhu