Jumaat, 17 Februari 2012

Home » » .:: Tiada Lagi Hujan Bunga ::.

.:: Tiada Lagi Hujan Bunga ::.

.



SELAMAT HARI JUMAAT...!!!

Alhamdulillah, kita masih di sini. Syukran YaALLAH kerana masih di berikan kesempatan ini buat kita semua.

Kalian semua apa khabar? Sihat sentiasalah hendakNYA. 

Okeyh, pada yang rajin singgah di blog ni, mungkin perasan kelainan blog ini selain warna yang tidak berubah pun. ( pagi tadi bertukar-tukar warna...heehee..)

Kelainan yang ketara pada blog ini ialah, tiada lagi kelopak bunga berguguran. Ini kerana kritikkan yang aku terima dari segmen BEN ASHAARI TANYA AKU BERANI KRITIK BLOG AKU TAK ? . Amat luar biasa...!!!

Kerana blog ini menerima lebih daripada 50 kritikan, dan 99.9% menyatakan, kelopak bunga berguguran itu merimaskan, menganggu, dan sebagainya.

Selebihnya, menyatakan jika di letakkan sedikit WARNA-WARNI pada blog ini, tentu meriah. Inilah masalah besar bagi pemilik blog. Sebab apa, sebab memang tak pandai dalam bab edit mengedit nih..! Sebab tu, warna suci di menjadi pilihan.

Apa-apapun, terima kaseh yang tidak terhingga kepada pengkritik-pengkritik yang sudi memberikan pendapat kalian di blog yang serba kekurangan ini. Kritikan kalian, amat saya hargai.

InsyaALLAH, akan berusaha baik pulih segala kelemahan di blog ini. Jika ada salah dan silap dari blog ini, mohon teguran berhemah dari kalian semua ya..!



Kata Hati : Pagi tadi gigih edit, sampai satu tahap bloglist dari blog ni semuanya terpadam..cepat-cepat berhenti mengedit bagai...huhuhuh.....!!


.

13 ulasan:

Masz Sidek berkata...

edit-mengedit ni... meletihkan...
sbb nak blog lebih kemas kenalah usaha... sy dari pagi tadi dok mengedit... tu pun tak berani nak ubah sangat...

Yana Libra berkata...

Saya pun tak pandai nak mengedit2 ni..hehe~~ :p

teha berkata...

syg , buat laa colour2 sikit.. komfem cantik lps nie ! :)

Nyue berkata...

yuppp dh xder dh kelopak2 cinta 2..huhuhu...nie lebih cantik dr ad kelopak2 2....

he3

aku HaniAsyira berkata...

tp sye suker sbb simple je

steffany daph berkata...

hehe. terus tukar lah dah dikritik kan. sama lah kita. sya pun ada gak tukar sikit2. biar sedap mata memandang kan (: singgah sini. follow back ur blog.

Iffika | Ruslan berkata...

hahaha . kesian laa pulak kelopak bunga tuu . alaaa , rindu nak rasa macam duk kat korea .

yana halim berkata...

tak pe. slow2 la kalau ada masa. mcm akak nie tak sempat. huhu

:: Cik Nur :: berkata...

terima kaseh semua..tengah pening nk megedit bagai ni..staop edit jap.sampai entry pun terbabas dah haaa..huhuh

ecadwinkyasha berkata...

napa xsuh eca je..rm20 tuk edit semua.hahahaha,#tetiba pula nak promosi kat sini kan?.wekkkk.

nur,eca xleh nak lock/xbgi org copy.sbb eca kan buat tutorial gk.hehehe

Arina Shamsul berkata...

takpe,jangan fikir sangat kritikan org ,pentingkan keselesaan dan minat sendiri dulu,namun terima kritikan tersebut sebagai satu teguran positif untuk menjadi lebih baik lagi..ngeee..

bukan main skema ayat aku..hahahaha.

:: Cik Nur :: berkata...

@Arina Shamsul, terima kaseh...yup..! sentiasa terima kritikan seara tbuka..hihi..

Adila Saidi berkata...

hee patut lah takde bunga gugur gugur tuh :)
apa kata cik nur try cr layout yg ada warna pastel. bertambah seri nnt blog nih :)