Rabu, 22 Februari 2012

Home » » .:: Giveaway Souvenir from Korea by Wawa Abdullah ::.

.:: Giveaway Souvenir from Korea by Wawa Abdullah ::.

.






Tak dapat ke Korea, dapat SOUVENIR dari Korea pun jadilah.

Tarikh Tutup : 15 March 2012.

Nak join..?

KLIK BANNER DI ATAS.



Kata Hati : Korea salah satu Negara yang ingin aku lawati. ^__^ 

Dan, Terima kaseh banyak pada Masz , Coz sudi buat tutorial untuk klik terus pada Banner. 

Nak Belajar..? [ KLIK SINI ]


.

9 ulasan:

Masz Sidek berkata...

Good luck nur...

***ok. nur sy dah try klik banner... alhamdulillah dpt...*** :)

Nyue berkata...

nyue pon join GA nie...nak jgk souvenir korea la katakn..he3

Hans berkata...

semoga berjaya :-)

Hanamiko Sakura berkata...

gud luck ^^

i'll join.. insyaAllah =)

amy syifa berkata...

gudluck =)

Ct Aja berkata...

wah muka baru.... manyak cantek.... g.luck tau...

time kasih slalu snggah blog kite tau, sori tak smpat nak bw..betul2 sibuk skang...

wawa abdullah berkata...

terima kasih dear join giveaway sy..

i'allah..sy doakan awak akan dapat jugak ke Korea ye.. ^_^

dyabunga berkata...

mcm best je sbb souvenir dari korea..

h A n Y s berkata...

Gudluck~ jemput join my GA juga jom~;)
@
http://trio-fabulous.blogspot.com/2012/03/tri-fa-wardrobe-1st-anniversary.html