Selasa, 14 Februari 2012

Home » » .:: Apa Yang Dapat Anda Lihat..? ::.

.:: Apa Yang Dapat Anda Lihat..? ::.

.

KLIK UNTUK LEBIH JELAS


Alhamdulillah. Kita masih berkesempatan bersiaran secara tidak langsung di sini. Syukran YaALLAH....!!

Pagi ni kita uji mata sikit nak...Heeeee ^___^

Mengenai gambar di atas, walaupun ianya sebuah lukisan yang simple, Tetapi ia sangat menarik. Sebab ada sesuatu yang tersirat yang cuba di sampaikan oleh pasangan di dalam gambar tu.

Okeyh, Apa yang dapat kalian lihat selain daripada laut yang terbentang luas tu...?

Jangan stress, sebab stress akan menyebabkan anda tidak tidak akan jumpa sesuatu yang tersembunyi di dalam lukisan di atas. 

Jadi, tarikk nafasss....! hembus pelan-pelan...dan lihat dengan tenang dan santai. InsyaALLAH jumpa... ^___^


Kata Hati : 
Lama dah aku cari gambar ni, baru minggu ni jumpa. Ingat lagi mula-mula aku tengok gambar di atas, lama jugalah mencari...hehehe.

.

18 ulasan:

Yana Libra berkata...

benda ni seram ke tak? takut gak sebab banyak gambar2 ni bila kite tgk betul2 tetiba kuar benda pelik, seram..dah byk kali terkena..trauma la..hehe :p

Nyue berkata...

ntah la..y nyue tgk..pokok 2 myeramkan..cm bleh bergerak2 @ sedang tgu saat utk terkam mangsa..he3

Iffika | Ruslan berkata...

ada apa ya ? bentuk love ke ?

Ca Cik Duyung berkata...

gmbr 1st ade gambar fetus @ baby yg masih dlm perut ibu.. :)

Ct Aja berkata...

Alhamdulillah..mencari ketenangan di bumi Allah..

Adila Saidi berkata...

gambar bayi dalam perut :)
kan? kan?

Nyue berkata...

yup la...nampak cm baby..he3

akuamir berkata...

yup!! nampak bayi dalam perut,, dah jumpe dulu,,mehehehe... menang nieh,, dapat ape cik nur?? hhu

Cik Aini Lavender's berkata...

a'ah..ada pic baby dlm lingkaran pkk kan =p

:: Cik Nur :: berkata...

yang belum dapat lihat..cuba tgk betul2.. :)

whitecappuccino berkata...

ada baby la..

-gedek! berkata...

jumpa! jumpa!

eh? hilang balik...

Masz Sidek berkata...

mula2 tengok tak nampak apa2... cuma pemandangan...
bila dah tengok betul2.. ada imej baby...

eima-caa berkata...

Maha Suci Allah...

Bile tenung lama2 baru nmpak Cik Nur..

rasa tenang tetibe..suke gilezzz gambar ni...

:: Cik Nur :: berkata...

Tahniah pada yang dah jumpa.. :)

deqla manjew berkata...

subhanallah! nmpk...ade pic baby la...cumelnyeee.... =)

Arina Shamsul berkata...

saya nampak duyung...hahahaha..eh takde2..saya tipu je..hakhak..

Ye,saya pun nampak baby,subhanallah..baby tu putih kan?putih kan?ni kena gitau detail ni,kang cik nur cakap saya ikut2 orang lak..hahaha..tak nak kalah..lol.

:: Cik Nur :: berkata...

Arina..hehehe..iye putih...mata awak tajam lagi... tahniah..!!hhehe