Isnin, 13 Februari 2012

Home » » .:: BEN ASHAARI AJAK BACA BLOG AKU ::.

.:: BEN ASHAARI AJAK BACA BLOG AKU ::.

.






Okeyh. Sedia maklum, pagi isnin yang cerah ni, aku mulakan entry dengan join segmen yang di ajurkan oleh abang ketak-ketak, siapa lagi kalau bukan Ben Ashaari. Ingat…bukan Awal Ashaari ye kawan-kawan… ^__^

BEN ASHAARI AJAK BACA BLOG AKU.

kenapa kalian patut baca blog aku…?

Ini kerana, aku rasa blog aku blog yang paling simple. Kiranya tak susah kalian nak cari butang follow. Tak susah nak  cari butang komen.

Dan…kebanyakan entry aku pun simple mimple je…! Tapi kadang kalanya berjela juga. Hehehe.

Selama aku berblogging ni aku rasa entry aku yang paling best bila mana aku join satu segmen yang di anjurkan oleh abang ketak-ketak juga, yang memerlukan olahan kreativiti mengikut idea masing-masing.

Entry SEGMEN CERITA KREATIF BEN ASHAARI  memang cerita rekaan yang segar dari otak. Hehehe. Aku sendiri pun tak tahu macam mana aku boleh menaip seiring dengan idea ketika itu.

Entry di mana SEGMEN BERANI MATI : BLOG AKU LAGI BEST DARI BLOG BEN ASHAARI , juga aku rasa sangat menarik. Bayangkan, blog yang cikai macam aku ni nak lawan blog otai…!! Ya Ampunnn…..!! Tidak layak gituuu….!!

Okeyh…! Ciap….!! <------ Caittt...! Tetibe pelatt…!!




Kata Hati : Nak join ke? Boleh je….klik kat  SINI .


.

39 ulasan:

Yana Libra berkata...

Rajin join segmen abg ketak tu ye~~~ hehe..saya xpandai nak mengarang citer sgt..:p

Masz Sidek berkata...

Membalas kunjungan dr segmen yg sama Cik Nur... :D

Nyue berkata...

Wahhh...power ar Cik Nur
Bangga G 2..he3

:: Cik Nur :: berkata...

Yana, segmen abg ketak tak perlu karang2 sgt..cth tbaik lihat entry masz... simpla but nice.. :)

cubalah join.. :)

:: Cik Nur :: berkata...

Tq masz.. :)

:: Cik Nur :: berkata...

Nyue...bgga dlm segmen je..hihihi

Adila Saidi berkata...

abg ketak ketak tuh mmg suka buat segmen kan cik nur? cuma tak pernah ikut je :)

Mak Usu berkata...

wah..abg ben ada buat segmen.. gud luck k cik nur..

Pka Rahim berkata...

hi singgah dr blog abg ben. hehe :)

http://pkaemerald.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

Natasya Naslin berkata...

assalam .. hye gorgeous =)

follow dr link blog MR.Hyperactive Ben Ashaari =p

nuyui a.k.a miss YUI berkata...

ramai join..tq sggh ea..

nanieybarnieylurviey berkata...

follow sini balik :) thanks singgah blog NBL winkwink**

nanieybarnieylurviey berkata...

follow sini balik :) thanks singgah blog NBL winkwink**

.........cP~ berkata...

p/s: course bakery. akademi bakeri ria.

Lulu Caldina berkata...

Blog ni memang menarik.. salam kenal dari lulu...
keep it up ^__^
Inilah masanya untuk bertukar..

mieza berkata...

singgah dri blog BA

cik abbit berkata...

berjalan dari segmen yg same smbil follow. cute blog =)

Rocker Hearted Girl berkata...

Saya datang daripada segmen yang sama dengan awak.. Segmen Abang Ben Ashaari.. Follow la blog saya.. Baca pun ok je.. Salam Perkenalan..
Dah follow awak pun..

http://kikinsynyster.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

Diera Tekikushika berkata...

hai, b/walking kat sini. dari segmen abg ben ashaari. jom g blog saya pulak =)

Ct Aja berkata...

wah... mmg berani mati..hihi...g.luck k

Dabel Aa berkata...

thanks sudi jenguk blog sy... keep in touch ye!

BERT berkata...

balas kunjungan... terima kasih lalu terfolo sini.. nice blog dik

Mohd Hakimi Zulkifly berkata...

mhz dri COOL fm datang terjah..MHZ tengah nak carik blog untuk letak dalam blog list..kalau kamu sudi letak COOL fm dalam bloglist kamu, inform MHZ dgn memberikan komen pada entry di bwh ok..nnti MHZ pn akn letak blog kamu dlm bloglist COOL fm ok..hoho

http://mhzmc.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

Nurul Syuhada berkata...

ok folo sini jugak :)

[fArAh aLiAs] berkata...

farah alias datang terjah blog awak..! (^_~)v

http://coretanharapan.blogspot.com/

SuparMan SuaRez berkata...

Salam..Hye..Singgah Dari Segmen BEN ASHAARI..Cantik Blog Awak!
Harap Singgah Blog Kite Jugak K...
Hehehe...Thanx ^_^

http://manssmile.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

gadish_bengang berkata...

follow dari segmen BA . .
singgah lha blog kite pulak . .

http://gadisbengang.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

BELOG GILA berkata...

sala... dari segmen yang sama...
thanx singgah BELOG GILA... support me k? :)

aquatwins932 berkata...

singgah sini :)

http://boboiboyat2pm.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

Eza Boom Boom berkata...

Salam kenal. Jangan segan-segan singgah blog Eza ;)

9n0L4 berkata...

jalan jalan ke blog ni yang mesti dibace. ;)

farizafairuz.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

Azhafizah[フィザ] berkata...

Salam perkenalan dari sihatimerahjambu datang dari segmen Abg Ben
Harap sudi singgah juga di blog Fiza.^___^
http://www.azhafizah.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

myu berkata...

Salam perkenalan :) Myu singgah dari segmen yang sama ;)

hafizaiman95 @ fizs berkata...

Salam ziarah.. Datang dari segmen uncle Ben.. Sudah follow kamu.. Kalau tak keberatan, follow saya sekali..

Entry paling menarik : http://www.hafizaiman95.com/2012/02/kesalahan-yang-lazim-dilakukan-blogger.html

Entry segmen : http://www.hafizaiman95.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

Miss BaNu berkata...

saya membalas kunjungan dan folllowwww blog comel awk nih

ZaroL berkata...

Hi...Salam perkenalan dari saya, ZAROL =)

Sama lah segmen kita kt BA !
Wahh..Dah baca blog awak, Cantik.

Jom tgk entry di blog sy pula. follow yer.
www.pelangianoy.blogspot.com

steffany daph berkata...

http://lapanfebruari.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

Nur Zulaikha berkata...

follower 641..dtg jenguk awk kat sini..jom jenguk N.Z plak...
p/s:rase mcm kat korea (bunga2 jatuh)

~ Secantik hati ~ berkata...

balas kunjungan dari segmen yang same..
maceh folo n singgah..