Rabu, 8 Februari 2012

Home » » .:: Uncle G..Sempoiii....!! ::.

.:: Uncle G..Sempoiii....!! ::.

.

Uncle Gedek


Okeyh. Hari ni saja aku share dengan kalian satu blog yang sangat-sangat-sangat simple. #berapa banyak sangat daaa…!

Blog yang aku maksudkan ialah Blog Uncle G. Menariknya blog ini, Setiap entry  pasti di selitkan dengan gambar Uncle G.

Aku percaya, masa yang  kalian perlukan untuk baca satu entry blog Uncle G,  tak sampai 2 minit pun. Percaya tak?

Dan selepas itu kalian pasti akan godek-godek entry Uncle G yang dah lepas-lepas. Sebab apa? Sebab ianya sangat kelakar.

Aku tahu pasal blog Uncle G dari seorang teman blogger  HANS . Bila aku klik pada entry yang Hans post kan dekat page  Hans Punya Blog .

Reaksi aku pertama kali jejak ke blog Uncle G ibarat macam  Tanjat Meimun. Sebab, blog Uncle G sangat simple dan yang menariknya, reaksi muka dalam  gambar di setiap entry masih sama..!

Tak percaya? Jom tengok Belog UNCLE GEDEK --> KLIK SINI .



Hadoii…! Uncle G pernah menyuruh aku buat muka serius sepertinya di entry INI . Gigih wehh aku belatih depan cermin ni. Hahaha... Tapi serius laa..tak boleh lawan daa…!

Buat Uncle G a.k.a. Uncle Gedek, Uncle memang juara ‘muka serius’ . Cayalah...!! heee.. ^__^



Kata Hati : Jangan marah ye uncle G... Senyum...!!!

.

12 ulasan:

Hans berkata...

keh3

Masz Sidek berkata...

hehehe..betul... setiao entry dia... mesti ada gamba dia...

Princess Nusy berkata...

nice entry..^^

dyabunga berkata...

nk terjah situ...

Cik Aini Lavender's berkata...

eh betul la kan.bila jln tgk entry dia mesti suma ada pic dia yg serious ya ampun tu..hahaha tabik la kat uncle nih =p

Papa Mifz berkata...

blog uncle G mmg sempoi...:)

syafiqakarim berkata...

hahah uncle g mmg sempoi woii.
muka sama je...

Iffika | Ruslan berkata...

nak terjah jugakk <3

Yana Libra berkata...

dah tgk..memang kelakar la..rasa nak belek sampai 1st entry~~~ :p

-gedek! berkata...

Hehehe... tengkiu...

errr... Tanjat Meimun tu hapa?

Melati Qistyna's Mummy berkata...

Salam kenal... Blog unkel Gedek mmg besttt :)

Mak lagenda berkata...

hai hai hai..mak dtg dr uncle gedek jugak nih!