Khamis, 16 Februari 2012

Home » » .:: BEN ASHAARI TANYA KAU BERANI KRITIK BLOG AKU TAK ? ::.

.:: BEN ASHAARI TANYA KAU BERANI KRITIK BLOG AKU TAK ? ::.

.







Sebab apa nak belog ni di kritik...?

Baru kita tahu di mana segala kelemahan dan kekurangan belog sendiri. Dan dari situ kita boleh perbaikinya. Kalau tidak ada yang beritahu, macam mana kita nak tahu kan..?
Jadi..Kritiklah... ^___^


Kata Hati Penganjur : Dilarang sama sekali , mencaci maki , mengkritik di luar batasan dan tidak berasas dan elakkan dari menyakit hati empunya blog. Jadilah pengkritik yang bijak dan bersopan


Kata Hati : Yang Tak Join, Nak Kritik Pun Boleh... Saya Tak kisah... ^___^

.

62 ulasan:

LINDAHERY berkata...

singgah sini dari segmen yg sama..

nk kritik sikit....letak la color2 sikit kat blog akak..baru meriah... tu je hihi :)

HAFIZAL berkata...

nie kena kritik nie..sebab tak jadikan sy blog list awk

Masz Sidek berkata...

Bunga2 matahari... ekhhh salah...

keseluruhan blog ni ok... putih bersih... daun yg gugur tiap2 musim tu jer kadang2 mengganggu... hehehe

Ms Velentine berkata...

salam..dr segmen yg sama...xtau nak kritik apa..sebab nampak ok je..salam kenal

aKSARAfENDI berkata...

hye..sya dtg dr sgmen sma..
leh kritik ke ni?heheh sya bru follow..btway nice blog..cma gmbr tu kecik..sya suke tgk gmbr bsar2..hehe

Qarr Jalil berkata...

ok je..hehe..simple and white..snow white kah ni? hehe

simple2 pun..entry lain bagus.:)

nanieybarnieylurviey berkata...

Buang poll nuffnang tu.. xpenting.. so lagi sikit widget lgi better

mcm mne nk buat komen pop nih?? ajarkan??

hanyzham hadny berkata...

salam..tq sebab sudi kritik blog saya...nice blog.

tapi saya tak tau dari mana kelopak bunga awak datang...kalo ada punca(taman bunga dalam blog)nya mesti lagi smart...

Fendy berkata...

suci blog ni...bunga bertaburan xletak pon xpe...ikut admin la.."

harap kritikan saya tak menyebabkn admin terasa..meh kritik blog saya

http://fendy1302.blogspot.com/2012/02/segmen-ben-ashaari-tanya-kau-berani.html

SuparMan SuaRez berkata...

Datang Dari Segmen Yg Sama...
http://manssmile.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-ko-berani-kritik-blog.html

Hmmmm...mau kritik apa erk?
oK...Header x brapa cantik la sangat..better cari yg ok sikit k..Hee..
bunga betaburan nie lbh bek kalau xda..hehehe.Happy Blogging!!

MiSs ChUbBy ChEeK berkata...

singgah dr blog abang ben...hmmm...cik nur kalau letak colour2 ckit..sure lagi cun blog nie...bunga2 cinta yg bguguran ni best dah...tapi trlalu ksong plk bckgrnd dia....:)

i follow..

jom snggah sni..
http://misschubbycheek.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

nur chahaya abadiey berkata...

salam.
singgah dr segmen sama..xtaw nk kritik apa..
overall blog ni okeh..cuma plain sgt la..kalu ad kaler mesti lg best..hehe :)

happy blogging yer,,

Nurul Aisyah berkata...

huhuhuhuhu kalau boleh cantikkan lah lagi bahagian post dan sidebar..

kritik sy punya lak
http://tiniersakura.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

Pka Rahim berkata...

hi dr segmen yg sama.

eh suka je background puteh ni
tp benda yang gugur2 tu rasa tak perlu kot. hehe :)

http://pkaemerald.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

mieza berkata...

Alamak, blog putih suci lgi berseri lgi..
why not header tu kasi indah berwarna warni baru ceria..
hehe

mari2, kritik blog mieza.. hehe

http://kalapenamenari.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

steffany daph berkata...

background putih. kasih la warna ceria sikit. (:

zularif berkata...

terlalu kosong la...
pastu meriahkan skit dgn tuka header yg lagi bes..

overall ok kot

@http://zularifblog.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

syasyajohan berkata...

tumpang kritik
*sya rasa better letak background kaler sikit,ade mood nak membaca.
rasa falling object,i mean kelopak bunga ni better remove je kot sebab menghalang pemandangan.cehh

thank you :)
syasyajohan.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

miSs tyNa berkata...

okay, tempalte yg kurang menarik .. putih ja kan . mayb nak simple tapi tak best sangat nak tengok ^^

Cikgu Ma berkata...

salam..datang nak kritik...errm, mungkin boleh buang kelopak bunga gugur ni agar tidak mengganggu pandangan pembaca =)

done follow u =)

http://qurratulain-pagaremas.blogspot.com/2012/02/segmen-ben-ashaari-tanya-kau-berani.html

nur nadzirah berkata...

segmen abg ben :) nak kritik nie.. letak gambar n detail awak yea.. nanti tak tau nak pnggil akak ke adik ke..hehe..jom kritik saya :)

GBM berkata...

GBM pun suka warna putih.. putih nampak suci dan bersih kan? tapi.. GBM rase yang kelopak mawar yang jatuh berguguran ni tak perlu sangat rasenye..sbb ianya boleh mgganggu kosentrasi pembaca.
Pendapat dari GBM. :)


http://terbangdisyurga.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

Mohd Ridwan berkata...

KRITIK : Putih itu menawan,warna warni itu harmoni....letak la sikit warna ye!

Kritik kembali : http://wwwmohdridwan.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

Mish Apple berkata...

daun ni ganggu siket .

dyabunga berkata...

dya cume tak suka bunga ros ni je.. tp entry kat sini dya suka..:D

Hans berkata...

den rasa bunga2 cinta yang gugur nih sedikit mengganggu
dan kalau boleh bagi blog colourful
baru menarik :-)

Blog Fatin Fadhillah berkata...

Hai! Tengs sbb sudi kritik blog sy. Hehe. Putih suci je blog ni. ^_^ Tp, bunga2 cinta yg gugur tu agk mnganggu lh wk. Mungkin boleh diremove? ^_^

mizz_pua berkata...

dr segmen yg sama..
http://mizzpua.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

kurang gemar dgn bunga ros yg berguguran..mnggangu nak bce laa..

dreaming iylia.. berkata...

hye thanks kritik blog saya. nak kritik sikit. rsenye daun daun ni melambatkan loading blog awk lah. tu je. :)

miSs tyNa berkata...

terima kasih coz komen .. sama pula kita, ada kelopak ros tu kan .. ingat nak buang la tu ^^

Lady Milo berkata...

erm..

kasi color background, biru muda ke.. pastu buang kelopak bunga.. sebab ganggu bacaan entry..

nur_za berkata...

hehe..kenapa kritikan sama je..
huhu..bagi nur..ok la..simple je warna ye..senang orang nak bace
kot-kot cik nur nak cantik kan blog lagi..pun boleh juga..hee
keep it up ok dear..happy bloging
meh la datang kritik balik
http://ceritaladiespurple.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

apisv2 berkata...

dtg nak kutuk. hehe
dtg gak kt blog acik ;p
http://www.apisv2.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

zyma_senpai berkata...

saya dari segmen ni.. besarkan layout awk, mesti lagi chumil.. hehehe

Zaza berkata...

zaza rase better letak backgroung yg ada colour, baru menarik :)
kritik blog zaza pulak ok?
http://derina923.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

kikilala berkata...

kalau hilangkan navbarnya, mungkin lebih kemas :D

FairuzJaafar berkata...

Salam..

putihnya blog... nak baca entry tapi terleka tengok daun-daun gugur... hehee...

saya punya?? glup~ anda tentukan..

http://picturefinding.blogspot.com/2012/02/segmen-l-ben-ashaari-tanya-kau-berani.html

Bee Shaz wals berkata...

dari segmen yang sama
alamak kenapa putih jer ni.takde color
kurang menarik sikit
baik letak color background baru cantik blog awak..
yang lain ok jer

Cik Yeanna berkata...

ok je cuma petals atau bebunga cinta nie agak menggangu sedikit..^^

http://cikyeanna.blogspot.com/2012/02/segmen-ben-ashaari-tanya-kau-berani.html

karmilaillang berkata...

lebih menarik klu ada background colour & bunga mungkin tidak perlu, menggangu ketenteram sambil membaca..

http://anugerahcinta86.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

AMALINA YA'AKUB berkata...

plane ja..... hehehee.... u boleh bt colourfull sikit ka.. ha baru gempak hehhee.... dtg dari segmen yg sama.

Blogberry Emry berkata...

nak kritik sket skrg ni musim hujan...mane ade bunga luruh..he2

Pamie berkata...

hurm..banyaknya benda jatuh :D

SEGMEN BEN ASHAARI TANYA KAU BERANI KRITIK BLOG AKU TAK ?

Azhafizah[フィザ] berkata...

dari segmen yang sama

kritikan:rasanya tak perlu letak kelopak berguguran ni sebab agak menganggu pembacaaan.

jemput kritik di blog saya pulak

http://www.azhafizah.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

Putry berkata...

kelopak bunga tu kalau boleh buang sayang.. sebb if lambat loading die jd gambar petak tak cntikkk

jom kritik sini pulak
http://luahanhatiseoarangperempuan.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

whitecappuccino berkata...

blog ni bersih..hahaha...tapi entri best!

aReLaN berkata...

nak komen apa ek???hmmm...pasal kelopak bunga jatuh tu kot.hehehe

~Ku Mahu Itu ~ berkata...

b'groundkaci caler ade warna tambah ceria....

welcome blog

kumahuitu.blogspot.com

Amelia Natasha berkata...

datang kritik :)

background putih je. kalau letak colourful sikit mesti lagi menarik kan? hihi ;)

http://flipflop-lolipop.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

Arra Ahmad berkata...

bunga berguguran cam tak sesuai..:)

http://arazua.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

yana halim berkata...

ok dah blog nie. cuma letak kaler sikit kat background pastu buang kelopak bunga jatuh tu. kalau akak, mmg x suka apa 2 gangguan masa membaca. benda2 bergerak dgn lagu2 memang x suka la. membina ke tak ni? jgn kecik ati tau...

wanie wonek berkata...

hye
saya rasa blog ni terlalu suci. putih sangat. kalau letak background mgkn ceria ckt kot. lg satu, kelopak2 bunga ni kdg2 ganggu je. takyah letak pun takpe.

jom kritik saya pulak di
http://nursyazwaniazween.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

Bunga Bunga Cinta berkata...

nak kritik ape tak tau... tp simple ar.... tp tak suke sgt ade menda jatuh2 ni... :( tetiba rase pening...)

http://nurain82.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

Nur Syamimi Jamaludin berkata...

Dari segmen sama..
Jom kritik secara berhemah..

Kalau tambah kaler ckit kat blog nie mesti lagi cantik!!:)

Diera Tekikushika berkata...

hai, menjenguk dari segmen abg ben. sy dtg bkn utk mengkritik tp to say hello ! salam perkenalan. jom g blog saya =)

natasyapink berkata...

datang nak kritik.. =)

blog ok but comment box ni x letak scroll bar kea?

kritik blog kte skali kay.. bye.!

http://misz-lovely15.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

FL blogh0use berkata...

yuhuuu!! tinkerbell terbang2 sini. jenguk2 blogger yg j0in segmen en. ben ^^

ermmm..x join pun segmen ni sje menyibuk. @,@

cik Lily berkata...

hai, bagi cik Lily better tambah warna lain sikit.
Anyway salam perkenalan dari cik Lily!!!

[fArAh aLiAs] berkata...

kunjungan balas Farah Alias dari segmen BA. thanks sudi kritik blog saya :)

kritikan utk blog ni:- kalau boleh letak background. baru nampak cun.!

ouh, jemput join segmen FA pula:- http://coretanharapan.blogspot.com/2012/02/segmen-farah-alias-my-blogger-idol.html ..

thanks..!!

ecadwinkyasha berkata...

tak sempat la join segmen abg ben beberapa hari ne :(
tpi nak kritik gak..eh eh bukan kritik tau,beri pendapat je..hehehehe....nice bunga dah hilang.sbb kdg2 ganggu pembacaan...nice lagi bila bloglist&archive dah ada scroll.....cuma bgi eca,kalau lebarkan sikit postbody ne lawa kot :)....

Eza Boom Boom berkata...

Eza singgah dari segmen yang sama. Sorry lewat nak terjah.. P, Eza tetap nak terjah. Hihi, rajin jalan2 tengok blog orang..

kritikan Eza :
Kalau boleh lebarkan lagi ruangan entry, maksudnya kena lebarkan lagi kelebaran blog. :D

Hee, sekadar cadangan ye dear :)


Happy blogging, yeah :D

Fadzmie Mohamad berkata...

Layout dah terbaik. Minimalistik punya stail. Blog pun tak berat, laju je nak loading. Keep up the good work! ;)