Khamis, 2 Februari 2012

Home » » .:: Bosan...!! | Inilah Hasilnya ::.

.:: Bosan...!! | Inilah Hasilnya ::.

.





Assalamualaikum.

Cover majalah di atas memang tak boleh blah. Nampak sangat tipu. Jangan mudah percaya apa yang tertulis di muka depan tu.

Terang-terang tertulis "10 tips for perfect skin"

Sedangkan kulit muka aku, penuh dengan jururawat.!  Hahaha. 

Tengok gelembong bawah mata haku...besooooonyaaaa...! Wehh..de petua tak nak bagi kempisss? wakakakaka..!!

Saja kembungkan pipi, untuk cover muka yang makin lama makin membolat..! #serius, aku cepat lapar sekarang..huhuuhu...!

Kenapa tangan di pipi? Sebeno-benonya, nak cover, sebab muka aku hanya di sapukan compac powder, hanya sebelah muka je, sebelah lagi langsung tak di sapu. Hahaha..!

Motif ? Tidak ada motif apa-apa, cuma time ni boring tahap gaban. Dan inilah hasilnya, bila tak ada kerja nak di buat. hohohooh...!

KLIK SINI untuk menang wang tunai..!


 
Kata Hati : Bila boring je, keluarlah idea merapu-rapu...! #eh...kenapa merapu-rapu ek? kenapa tak merapa-rapa? hahaha..!

.

23 ulasan:

.........cP~ berkata...

Hehe. Tak ada kerja dah ye?
p/s: yup, suspek adalah katak.

.........cP~ berkata...

Hehe. Tak ada kerja dah ye?
p/s: yup, suspek adalah katak.

dyabunga berkata...

nak join jugak jd model..hehe

Lady Milo berkata...

Kalau Tyra Bank nampak, takpon Janice Dickinson nampak... mesti diorang jeles.. muahhahaa

Mak Usu berkata...

wahhh...model of the year ek...jeles.. nk jugak blh...hihi.. jom mkn mlm ngan mak usu..hihi

apix berkata...

he3 .. adess lar .. macam2 bila dilanda boring tahap gaban nih ..

Ummi Alesya Sofea berkata...

hihi,sweet ler wlaupun tnpa make up..

ecadwinkyasha berkata...

neelofa,scha,erra fazira bakal jeles tngok cover ne.hahahaha

ecadwinkyasha berkata...

kita sama la nur...bila bosan,edit gambar je kejanya...hahahaha.kdg2 --klu dah bosan edit blog pula...jom jom buat tempahan edit blog RM20 je :)

akuamir berkata...

waa... cantik buku,, jual mane??haha

Cik Aini Lavender's berkata...

xpe..skali skali jd model..nk jd selalu pun ok je =)

btw..thanks ye sudi lawat kita pnya blog.follow sini jg =)

Arina Shamsul berkata...

kurang rest tu.ambik masa rehatkan mata.tekap timun ke.ihik.

hehe,kita sama cepat lapar sekarang.hhehe.

saya pun da update entri ada masa,jemput singgah ye.

-gedek! berkata...

lain kali buat muka serious macam uncle...

keh keh keh...

KizZ berkata...

Hahakz ni memang dah bosan tahap gaban dah ni...tibe-tibe ada kelik untuk dapat duit?

:: Cik Nur :: berkata...

CP, inilah akibat keboringan..hehehe

:: Cik Nur :: berkata...

Dya, boleh je...jum join..heheh

:: Cik Nur :: berkata...

Mak usu, jum2.. hehehe

:: Cik Nur :: berkata...

lady milo, diorg xjeles la...diorg kutuk lagi ade la..hahaha

:: Cik Nur :: berkata...

ummi.. cuma touchup compact powder je ni..xde la mnis mane..hehe

:: Cik Nur :: berkata...

eca, diorg kompom kutuk..hahaha

:: Cik Nur :: berkata...

amer, xde di pasaran la..hihihi

:: Cik Nur :: berkata...

uncle gedek, nanti sy usahakan..hahah

QasehnyaRania berkata...

ada lagi takk? nk satu, boleh ",