Sabtu, 11 Februari 2012

Home » » .:: Bebel Sabtu | Entry Bergambar ::.

.:: Bebel Sabtu | Entry Bergambar ::.




Sekejap je dah masuk tengahari. Pantas sungguh masa berlalu. Apa menu kalian hari ni? Haisshh..!tak abis-abis pasal makanan ye..#mana tak kembang ye dak..!

Selamat memasak pada yang sedang bercuti. Dah masak tu, share la kat blog. Kalau rajin boleh la cuba nanti. #Kalau rajin leee ^__^

Ketika aku menaip entry ni, aku bukan di rumah ye. Tapi di tempat kerja. Kerja di hari sabtu ni tak ramai customer, memang mengantuk gabanlah. Tapi kekadang aku terlelap juga. Heeee…!

Tapi kalau musim perayaan memang tak putus customer yang datang. Sampai kena tolak order lagi. Yelah, siapa suruh datang lambatkan. Lainlah kalau yang di order tu siap dalam masa sehari je.

Tapi bukan musim perayaan je customer ni datang, musim nak kenduri pun diorang buat tempahan juga. Tapi dengan syaratlah, datang awal. Jangan minggu depan nak kenduri, hari ni baru nak buat tempahan. Memang tidak di terima laaaa…

Eh..aku ni dok membebel panjang pula ye..! tentu kalian ingat setiap customer yang datang sini nak buat tempahan baju kan? Sebab aku cakap musim ni musim tu baru order masyukk..!

Sebenarnya bukan dua musim tu je, hari-hari tak bermusim pun ada juga, Cuma kena masuk rumah barulah. Rumah lama pun boleh je kalau nak order.

Haaaaa…dah peningkan? Aku sembang pasal order apalah ni. Jom kita usha barang sudah siap yang di order oleh customer…. 
















Haaaa..inilah yang di ceritakan. Kabinet dapur, Kabinet Tv dan juga Almari bilik. Sebenarnya ada lagi gambar, tapi malas la nak upload banyak-banyak. Cukup-cukuplah ni ye. ^__^



Kata Hati : Mata dah mengantukkk daaaa...!!

.

11 ulasan:

Yana Libra berkata...

Cik Nur jual kabinet dapur ke??

miss faten berkata...

HAHAHA!
Seriyes ingat tempah bajulaaa..
Sekali rupanya kabinet :DD

:: Cik Nur :: berkata...

Yana, yup..jual kabinet... :)

:: Cik Nur :: berkata...

miss faten, klu mcm jual bajukan..

teha berkata...

suke dapur yg first.. kabinet kalu putih... hihihi :)

Lady Milo berkata...

wah...banyak orang order ek...
suka tengok kabinet dapur yang first tu... kalau la dapat buat.. bestnye....memaasak.. hehehe

:: Cik Nur :: berkata...

yang putih tu mmg byk dapat sambutan.. cantik..tapi putih cepat kotor..hehehe

Masz Sidek berkata...

bahagian dapur mesti jadi tumpuan wanita2...
sy suka tengok dapur yg ada meja kat tengah2 tu...
dapur idaman tu...

:: Cik Nur :: berkata...

masz, moden stail tu..insyaALLAH..satu hari nanti tercapai juga impian masz.. :)

whitecappuccino berkata...

cantik2 design kabinet tu..

Adila Saidi berkata...

hee ingat betul tadi cik nur jual baju, amik tempahan baju. hahaha salah rupanya. :)